Anthony Joshua opent Under Armour Flagship Store Amsterdam – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Anthony Joshua opent Under Armour Flagship Store Amsterdam

Anthony Joshua opent Under Armour Flagship Store Amsterdam

Under Armour opende vanavond haar deuren in de Kalverstraat in Amsterdam en op wel heel speciale wijze, naast een groot aantal belangstellenden waren ook een aantal medewerkers van Vechtsport Info aanwezig om de opening bij te wonen. Niemand minder dan boks grootheid Anthony Joshua opende op geheel spectaculaire wijze de nieuwe winkel aan de Kalverstraat 16-18 te Amsterdam. De winkel is de ‘meest prominente winkel binnen Europa’ van het sportmerk, eerder was het de plek waar tot 2015 de Supperclub en CoolCat in hetzelfde pand huisden.

Anthony Joshua opent Under Armour Flagship Store Amsterdam

 

Klanten een ultieme winkelervaring bieden

“Het Brand House focust op alle geavanceerde producten en designs van het merk en is het perfecte voorbeeld van de ambities van Under Armour om klanten een ultieme winkelervaring te bieden,” aldus een eerder persbericht. Het pand telt bijna duizend vierkante meter en zal een interactieve winkelruimte zijn met heren-, dames- en kinderkleding, schoenen en accessoires. Het complete aanbod van Under Armour is in de Amsterdamse winkel te vinden.

De winkel bevindt zich in het drukste winkelgebied van Nederland

“De opening van deze flagship-winkel in Amsterdam is een echte mijlpaal voor Under Armour,” aldus Chris Bate, Managing Director Europa. “Niet alleen is deze winkel gevestigd in dezelfde als ons Europese hoofdkantoor, het Brand House bevindt zich ook in het drukste winkelgebied van Nederland waar het onze klanten een superieure winkelervaring biedt in onze missie om alle sporters beter te laten presteren.” De keuze voor Anthony Joshua is niet verrassend aangezien hij zeer bekend is met het merk

 

 

 

 

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page