Anthony Joshua moet gevecht tegen Alexander Povetkin weigeren – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Anthony Joshua moet gevecht tegen Alexander Povetkin weigeren

Anthony Joshua moet gevecht tegen Alexander Povetkin weigeren

Als Anthony Joshua wordt gedwongen om tegen Alexander Povetkin te vechten in plaats van Deontay Wilder, worden enkele ernstige problemen met de sanctionerende instanties aan het licht gebracht. Het volgende gevecht van Joshua is momenteel een van de meest gezochte termen op Google, en Alexander Povetkin kwam samen met Deontay Wilder naar voren als het populairste resultaat, nadat de WBA het team van de kampioen had bevolen om onderhandelingen te beginnen met de verplichte tegenstander.

Anthony Joshua moet gevecht tegen Alexander Povetkin weigeren
Youtube

Joshua versus Wilder is een van de meest gewilde gevechten

Anthony Joshua, die ook de IBF- en WBO-titels bezit, heeft de voorkeur voor een unificatie-confrontatie met WBC-kampioen Wilder, en Eddie Hearn, de promotor van de Brit, is momenteel in gesprek met de vele vertegenwoordigers van de Amerikaan. Dit in de hoop een deal te sluiten, Joshua versus Wilder is namelijk een van de meest gewilde gevechten in het boksen een wordt wellicht realiteit.

Uitzonderingsaanvraag van Team Joshua

Hearn bevestigde dat als die gesprekken een succes zouden zijn, de WBA ook de “uitzonderingsaanvraag” van Team Joshua zou moeten accepteren met betrekking tot het niet vechten tegen Povetkin. De huidige situatie bepaalt echter dat Joshua binnen 30 dagen voorwaarden moet overeenkomen en dat het gevecht moet plaatsvinden binnen 150 dagen (vóór eind augustus). “Nu zijn er 150 dagen om het gevecht te regelen, het moet plaatsvinden,” tweette Povetkin’s promotors.” Voordat het gevecht met Sasha Povetkin plaatsvindt, heeft Joshua niet het recht om met iemand anders te vechten. We hebben 30 dagen om te onderhandelen. ”

Zonder gevecht met Povetkin geen vier titels

Mocht de uitzonderingsaanvraag niet worden ingewilligd, dan zal het verlangen van Joshua om alle vier de titels tegelijk te mogen blijven behouden vrijwel zeker betekenen dat Povetkin zijn volgende tegenstander zal zijn. Povetkin is ook de WBO Nr. 1 gerangschikte, dus een partij met de 38-jarige zou Joshua ook in staat stellen om die organisatie ook tevreden te houden.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page