Anthony Joshua moet gevecht tegen Alexander Povetkin weigeren Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua moet gevecht tegen Alexander Povetkin weigeren

Anthony Joshua moet gevecht tegen Alexander Povetkin weigeren

Youtube
Youtube

Joshua versus Wilder is een van de meest gewilde gevechten

Anthony Joshua, die ook de IBF- en WBO-titels bezit, heeft de voorkeur voor een unificatie-confrontatie met WBC-kampioen Wilder, en Eddie Hearn, de promotor van de Brit, is momenteel in gesprek met de vele vertegenwoordigers van de Amerikaan. Dit in de hoop een deal te sluiten, Joshua versus Wilder is namelijk een van de meest gewilde gevechten in het boksen een wordt wellicht realiteit.

Uitzonderingsaanvraag van Team Joshua

Hearn bevestigde dat als die gesprekken een succes zouden zijn, de WBA ook de "uitzonderingsaanvraag" van Team Joshua zou moeten accepteren met betrekking tot het niet vechten tegen Povetkin. De huidige situatie bepaalt echter dat Joshua binnen 30 dagen voorwaarden moet overeenkomen en dat het gevecht moet plaatsvinden binnen 150 dagen (vóór eind augustus). "Nu zijn er 150 dagen om het gevecht te regelen, het moet plaatsvinden," tweette Povetkin's promotors." Voordat het gevecht met Sasha Povetkin plaatsvindt, heeft Joshua niet het recht om met iemand anders te vechten. We hebben 30 dagen om te onderhandelen. "

Zonder gevecht met Povetkin geen vier titels

Mocht de uitzonderingsaanvraag niet worden ingewilligd, dan zal het verlangen van Joshua om alle vier de titels tegelijk te mogen blijven behouden vrijwel zeker betekenen dat Povetkin zijn volgende tegenstander zal zijn. Povetkin is ook de WBO Nr. 1 gerangschikte, dus een partij met de 38-jarige zou Joshua ook in staat stellen om die organisatie ook tevreden te houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws