Anthony Joshua laat tennisbal alle hoeken zien! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Anthony Joshua laat tennisbal alle hoeken zien!

Anthony Joshua laat tennisbal alle hoeken zien!

Dat elke top vechter zijn eigen trainings methode er op na houdt lijkt ons logisch, maar boksen tegen een tennis bal?

Wel eens nagedacht hoe het komt dat sommige top vechters zo succesvol zijn? Of hoe jezelf net zo goed zou kunnen worden als bijvoorbeeld Anthony Joshua? Soms heb je geluk en lichten zij een tipje van de spreekwoordelijke sluier op. Zo ook Anthony Joshua, die met zijn tennisbal training techniek zo de tennisbaan op zou kunnen.

Dure trainingsmethoden

Je wordt letterlijk doodgegooid met reclame over dure trainings toestellen om je technieken te verbeteren, en de prijzen liegen er vaak niet om. Puch poppen kosten als snel meer dan €1.000 of meer, en dan maar niet te spreken over het feit als een bekende sporter zijn naam aan een merk verbind. Kastjinnngggggg dan gaat de kassa pas echt rinkelen, terwijl deze de aangeprezen apparatuur vaak zelf nog nooit hebben gebruikt. Ach ja geld verdienen is niet verkeerd, maar kan je in dit geval op een verkeerd spoor zetten.

Tennisballen van de Aldi

Neem nu eens een top vechter als Anthony Joshua die gebruikt gewoon tennisballen van de Aldi lijkt ons. Alhoewel meerdere boksers deze techniek gebruiken, zie je het niet vaak. Het vergt dan ook nogal wat oog hand coördinatie, want voor je het weet heb je een gebroken neus of een blauw oog. Hoe vervelend is het als je iemand moet antwoorden op de vraag hoe je aan dat blauwe oog komt, door te zeggen “een tennisbal”.

Eenvoudig zelf te maken

Op de redactie van vechtsport info besloten wij om zelf een tennisbal puncher te maken. Wij beleven er en plezier aan vooral als er iemand langs komt die er nog niet echt mee bekend is. Die heeft het dan wel even moeilijk want ontwijken hoort er dan eerst bij. Oh ja hebben wij al verteld dat je er ook beter door leert ontwijken? Nou bij deze dan. Wil je zelf een tennisbal puncher maken bekijk dan onderstaande video, en veel plezier en bovenal een goede techniek toegewenst.

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page