Anthony Joshua krijgt € 50 miljoen voor gevecht tegen Deontay Wilder Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua krijgt € 50 miljoen voor gevecht tegen Deontay Wilder

Anthony Joshua krijgt € 50 miljoen voor gevecht tegen Deontay Wilder

Anthony Joshua krijgt € 50 miljoen voor gevecht tegen Deontay Wilder

Finkel vertelde Sky dat het geld en de deal is beklonken.

"We willen dat [Joshua] in zijn volgende gevecht tegen Deontay vecht en we boden hem € 50 miljoen aan," vertelde Finkel. "Als hij het accepteert, is het er al. Al Haymon en ik hebben altijd geleverd wat we hebben aangeboden. Als ze daadwerkelijk wat formeel papierwerk en een contract sturen, samen met verdere details over hoe dit geld wordt veiliggesteld, zullen we dit zeker serieus moeten nemen. "We kregen € 12.5m aangeboden om tegen hem te vechten, maar we hebben vier keer dat aangeboden. Als Joshua zegt dat hij geen € 50 m gaat aannemen, betekent dit dat hij niet echt tegen hem wil vechten. "Het was € 50 m tegen 50%, hij zei, 'geef me € 50 m tegen 50% en ik neem het de volgende dag meteen aan, ik zweer het'."

Geweldige PR-stunt

Het aanbod van Wilder geeft hem en zijn team ook controle over de show en de locatie, maar Finkel gaf toe dat als Joshua het ermee eens is, de partij niet in Amerika hoeft plaats te vinden. Als hij het accepteert, zal het er zijn. Hearn heeft onthuld dat de vermelde datum "tussen september en december" dit jaar is. Joshua's promotor, die in New York is voor een Matchroom Boxing USA-kaart in Brooklyn, suggereerde dat het aanbod een "geweldige PR-stunt" was, maar nu de twee promotors die op vrijdag bijeenkomen, neemt hij het serieus.

Een garantie van $ 50 miljoen

"We kregen een e-mail van het persoonlijke e-mailadres van Deontay Wilder met een verdeling van 50-50 met een garantie van € 50 miljoen", vertelde Hearn. "Hij zei dat Anthony in een interview zei: € 50m, en we zullen morgen tekenen." Ze hebben ons gevraagd om hen morgen de schriftelijke acceptatie van de deal te geven. "Met alle respect voor Deontay Wilder, ik geloof niet dat hij € 50 miljoen heeft, maar als ze daadwerkelijk wat formeel papierwerk en een contract sturen, samen met verdere details over hoe dit geld wordt veiliggesteld, zullen we dit zeker moeten aannemen. "We hebben een afspraak op vrijdag, dus laten we eens kijken hoe reëel dit is."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws