Angstaanjagende vechter heeft een tegenstander voor zijn MMA-debuut Nieuws
Nieuws

Angstaanjagende vechter heeft een tegenstander voor zijn MMA-debuut

Angstaanjagende vechter heeft een tegenstander voor zijn MMA-debuut
Angstaanjagende vechter heeft een tegenstander voor zijn MMA-debuut

Voormalig bodybuilder Martyn Ford heeft recentelijk zijn eerste professionele MMA-contract getekend met de Poolse MMA-promotie KSW. Ford is een fitnessmodel, een voormalig kampioen professioneel bodybuilden en ook nog eens acteur. Hij heeft alles wat nodig is om te imponeren als aankomend vechter. Echter betekent bodybuilder zijn niet dat hij ook kan vechten.

Het zal heel interessant zijn om te zien hoe klaar dit enorme beest van een man is voor het geweld dat wacht in een van Europa's meest brute MMA-organisaties. Ford staat erop dat hij klaar is voor degene die het eerst zijn pad kruist. Met 1,3 miljoen volgers op Instagram, lijdt het geen twijfel dat KSW hoopt dat ze een bonafide ster in huis hebben gehaald. Ford legde uit dat hij niet alleen in het diepe springt zonder te leren zwemmen. Hij heeft getraind, zoals hij uitlegde aan diverse media.

Iraanse Hulk

Sajad Gharibi staat bekend als de "Iraanse hulk" en is een 24-jarige powerlifter met een lichaamsbouw waar velen een blokje voor om zullen lopen. De naam Hulk past hem beter dan Sajad, want hij heeft vergelijkbare proporties als de Hulk, jammer dat hij niet groen is. Hij is ook erg actief op sociale media, Instagram om precies te zijn. Hij is in korte tijd een internet held geworden, Sajad neemt alle aandacht op en houdt ervan.

De oude worstelaar droomde altijd van een WWE-carrière maar toen hij hoorde dat KSW Martyn Ford contracteerde met een MMA-contract veranderde hij zijn kijk op het leven. Het zien van een nieuwe bodybuilder in het MMA-veld inspireerde hem en hij wil Ford uitdagen in zijn eerste gevecht bij KSW. De initiatiefnemers hebben contact opgenomen met beide partijen en deze lijken open te staan voor het gevecht. Nu is het wachten op de officiële bekendmaking.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws