'Angst voor Rico!' UFC-kampioen huurt Glory vechter in Nieuws
Nieuws

'Angst voor Rico!' UFC-kampioen huurt Glory vechter in

'Angst voor Rico!' UFC-kampioen huurt Glory vechter in

Cyril Gane lijkt het zekere voor het onzekere te willen nemen voor zijn komend UFC titelgevecht tegen Francis Ngannou op 23 januari 2022. Huurde Ngannou Glory kampioen Rico Verhoeven in, doet Gane dit op zijn beurt door met Donegi Abena te trainen.

De strijd die gepland staat tussen Ngannou en Gane is beladen, beiden zijn zwaargewicht kampioen bij de UFC. Ngannou de officiele maar Gane heeft de interim titel in bezit, deze won hij toen de UFC besloot een interim titel in te lassen terwijl Ngannou door Afrika reisde.

Argwaan

Dit heeft flink wat kwaad bloed gezet bij Ngannou die ooit teamgenoot was van Gane. Als reactie op het feit dat Ngannou recentelijk Verhoeven inhuurde om zijn kickboks technikeen aan te scherpen, doet hetzelfde door Abena in zijn trainingskamp te halen (lees verder onder instapost).

,,Ongetwijfeld zal Gane met argwaan hebben gekeken naar de samenwerking tussen Ngannou en Verhoeven, de Glory kampioen kan best wat angst hebben veroorzaakt bij Gane", was een van de commentaren bij de instapost. ,,Wat beter dan een vechter uit dezelfde organisatie, in dit geval Abena binnen te halen om dit te pareren." Volgende maand wordt bekend wie zich de onbetwiste UFC zwaargewicht kampioen mag noemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws