Angst voor geweld omtrent aanstaande clash tussen McGregor en Nurmagomedov Nieuws
Nieuws

Angst voor geweld omtrent aanstaande clash tussen McGregor en Nurmagomedov

Angst voor geweld omtrent aanstaande clash tussen McGregor en Nurmagomedov

McGregor zou nooit meer mogen vechten

Bij een groot aantal UFC vechters leeft de gedachte dat McGregor het recht heeft verspeeld om ooit nog de de UFC kooi te betreden. Ten grondslag aan dit feit ligt de aanval op een bus met UFC vechters tijdens UFC 223, met alle gevolgen van dien. Een van de vechters die zich openlijk durft uit te speken komt uit de vrouwen divisie van de UFC namelijk Felice Herrig.

Vechtende Ierse fans

Herrig gaat aardig los in een Tweet over het aanstaande gevecht en uit haar zorgen onder andere over de aanstaande persconferentie. Zij vreest dat de Ierse fans van McGregor, die volgens haar bekend staan als agressief wel eens voor een groot probleem kunnen gaan zorgen. Ook de Nurmagomedov zullen zich volgens haar niet onbetuigd laten indien aangevallen. Dit zou een smet kunnen zijn op de sport.

Alles draait om geld

Echter zal de UFC zich weinig aantrekken over de bezorgdheid, de geldmachine rolt inmiddels en daar lijkt het allemaal om te gaan. Het event waar Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor zal de 2 miljoen Pay Per View gaan overschrijden, dat is kassa. Op posts op Facebook uitten fans ook hun ongenoegen en vragen zich af waar het nog om gaat? Geld of de sport? In ieder geval zal het gevecht tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor de gemoederen flink bezig blijven houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws