Andy Souwer vecht MMA Partij tijdens Rizin 11 Nieuws
Nieuws

Andy Souwer vecht MMA Partij tijdens Rizin 11

Andy Souwer vecht MMA Partij tijdens Rizin 11

Andy Souwer vecht MMA Partij tijdens Rizin 11

Souwer is een veelzijdige vechter

De laatste MMA partij van Souwer was tegen Akiyo Nishiura, echter verloor Souwer deze. Recentelijk vocht de veelzijdige Souwer nog tegen Tayfun Ozcan op Enfusion Eindhoven waar hij zijn kunnen als kickbokser nog maar eens liet zien, ook deze partij verloor Souwer. Echter is Souwer volop in training als het op MMA aankomt en deed hij een aantal Super Seminars o.a. in New York met een aantal andere bekende vechters zoals Bas Rutten.

Takanori moet geen harde noot zijn om te kraken

De partij tegen Takanori moet echter geen al te grote problemen opleveren voor Souwer, de Japanner verloor al zijn zes laatste gevechten. De laatste keer dat Takanroi succesvol was dateert van 2014, toen hij Isaac Vallie Flagg wist te verslaan, dit was tijdens UFC 172. De Rizin organisatie timmert hard aan de weg als het op toernooien aankomt en deze volgen elkaar dan ook snel op en bevatten veelal bekende internationale vechters zoals Souwer, maar ook een Cindy Dandois tuin België.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws