Andy Souwer in actie bij Enfusion op 27 Oktober 2018 Oberhausen Nieuws
Nieuws

Andy Souwer in actie bij Enfusion op 27 Oktober 2018 Oberhausen

Andy Souwer in actie bij Enfusion op 27 Oktober 2018 Oberhausen

Een van Nederlands meest geliefde kickboksers Andy Souwer is volgend jaar veel te zien bij Enfusion!

Vandaag werd bekend gemaakt dat Andy Souwer zal aantreden op Enfusion op 27 Oktober 2018 georganiseerd door DK promotions, het event zal plaatsvinden in de inmiddels in Nederland bekende Konig Pilsener Arena. Zijn tegenstander zal Enriko Kehl zijn geen onbekende die tegen vele toppers heeft gestaan zoals Buakaw, Sittichai en Petrosian.

Andy Souwer in actie bij Enfusion op 27 Oktober 2018 Oberhausen

Eerste aangekondige partij van dit evenement

De partij tussen Souwer en Kehl is de eerste officiële aangekondigde, ongetwijfeld zullen de overigen snel volgen, Enfusion en DK Promotions kennende zullen er nog veel knal partijen op het programma staan, wellicht zien wij toppers als Tayfun Ozcan en Albert Kraus ook nog wel verschijnen op de fight card, en hopelijk ook de overige toppers die onder Enfusion vechten. deze staan namelijk altijd garant voor top spektakel. Wij zullen u natuurlijk op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen en matchmaking voor dit event.

Bron: John Mo

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws