Anderson Silva sluit MMA comeback niet uit voor laatste gevecht Nieuws
Nieuws

Anderson Silva sluit MMA comeback niet uit voor laatste gevecht

Anderson Silva sluit MMA comeback niet uit voor laatste gevecht

Anderson Silva betwijfelt of je het laatste van hem hebt gezien in de MMA-competitie. Sinds hij in november 2020 afscheid nam van de UFC, heeft Silva zich toegewijd aan een bokscarrière. Met recente overwinningen op vechtsport veteranen Julio Cesar Chavez Jr. en Tito Ortiz. Hij vecht vervolgens tegen YouTube-ster Jake Paul op 29 oktober in Glendale, Arizona.

Legende Silva werd gevraagd of zijn MMA-dagen echt voorbij zijn, en de 46-jarige antwoordde dat hij al had gesproken over mogelijk vechten in Japan nadat zijn laatste UFC-gevecht plaatsvond op de APEX in Las Vegas. "Waarschijnlijk is mijn laatste gevecht MMA," zei Silva. "Ik denk dat mijn laatste gevecht waarschijnlijk MMA is in Japan."

"Toen ik mijn laatste gevecht in de UFC deed, sprak ik met Japan over mijn laatste gevecht daar", zei Silva. “Omdat het volkomen logisch is. ,,Mijn eerste titel pakte ik in Japan, in Shooto. Misschien vecht ik in Japan, mijn laatste gevecht, om mijn respect voor de mensen in Japan te bewijzen, ook voor mijn fans in Japan. We zullen zien, ik weet het niet."

Speciale plek

Voor zijn legendarische kampioenschap run in de UFC, was Silva een populaire vechter in Japan, veroverde Shooto's middengewichtstitel in 2001 en bracht later zijn publieksvriendelijke stijl naar de beroemde PRIDE-promotie. Hij vocht voor het laatst in Japan op het met sterren bezaaide Pride FC: Shockwave 2004-evenement.

Gezien zijn geschiedenis Japan, is het begrijpelijk dat het een speciaal plekje in zijn hart heeft. Bellator president Scott Coker verklaarde eerder dat hij hoopt Silva en Fedor Emelianenko in Japan tegen elkaar kunnen laten vechten. Wat ook voor de Rus zijn laatst wedstrijd zou kunnen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws