Anderson Silva neemt de uitdaging aan en wil tegen Conor McGregor vechten Nieuws
Nieuws

Anderson Silva neemt de uitdaging aan en wil tegen Conor McGregor vechten

Anderson Silva neemt de uitdaging aan en wil tegen Conor McGregor vechten
Anderson Silva neemt de uitdaging aan en wil tegen Conor McGregor vechten

In de aanloop naar zijn langverwachte terugkeer in de octagon tegen Khabib Nurmagomedov op UFC 229, verklaarde Conor McGregor dat hij wel geïnteresseerd zou zijn in een gevecht met de voormalige middengewicht-kampioen Anderson 'The Spider' Silva.

Toen ESPN Conor McGregor vroeg naar een potentiële tegenstanders in de toekomst, antwoordde hij: "Weet je wat een mooie zou zijn? Anderson Silva. Ik heb wel interesse in een partij met Anderson Silva. Ik zweer het bij God. Anderson is een legende in zijn sport. Wat is het verschil tussen hem en George?" Ik wil alleen gevechten die mij interesseren of die nut hebben."

Ondanks het feit dat Conor McGregor in zijn gevecht tegen Khabib Nurmagomedov in de vierde ronde moest opgeven en verloor, ziet Anderson Silva er zeker wat in om tegen de Ierse superster te vechten. 'The Spider' die nog steeds met zijn jaar schorsing bezig is, opgelegd door USADA, wordt verwacht om vanaf 10 november van dit jaar weer klaar te zijn om te vechten.

Wachten op McGregor

Hij geeft aan te zullen wachten op Conor McGregor. "Ik wacht wel," zei de voormalig middengewicht kampioen tegen TMZ sport. "Omdat ik de uitdaging van McGregor accepteer. Ik denk dat UFC President Dana White hierover moet nadenken, omdat het gaat om twee grote jongens in deze sportwereld. Twee grote namen, twee legendes. En waarom niet?"

180 pond

Enige obstakel of probleem bij het voorgenomen gevecht, zou het gewicht van McGregor kunnen zijn die normaliter in een veel lichtere klasse vecht dan Silva. Met dat in het achterhoofd is Silva bereid McGregor tegemoet te komen met een gewicht van 180 pond. "Ik denk dat 180 pond goed voor me is," legt Silva uit. "Ik denk ook voor Conor. Het is tenslotte een superfight en draait dus niet om gewichtsklasse."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws