Amok Fightwear en Vechtsport Info starten samenwerking! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Amok Fightwear en Vechtsport Info starten samenwerking!

Amok Fightwear en Vechtsport Info starten samenwerking!

Nieuw sportkleding merk Amok Fightwear en Vechtsport Info gaan partnerschap aan!

Amok Fightwear en Vechtsport starten samenwerking!

Leroy Woudstra bekend van “Indo’s be like”, sloeg recentelijk de handen ineen met Mike Nikko van Nikko Sports om het allereerste Dutch/Indo vechtsportmerk neer te zetten genaamd, AMOK! Amok is ontstaan vanuit Indisch/Molukse roots. Amok is een merk dat hiermee onze rauwe kracht kan tonen op de markt.

Goed nagedacht over de naam

Er is goed nagedacht over de naam voor het nieuwe merk. Gezien de zakenpartners wel van een goed potje knokken, houden is een naam bedacht die goed bij hen zou passen. Zo werd Amok geboren. Na een aantal jaar bezig te zijn geweest met wat over en weer sparren met zichzelf sprak Leroy Woudstra af met Mike van Nikko. Nikko staat al jaren bekend als een groot internationaal merk dat staat voor kwaliteit. En Leroy wil met zijn merk niets anders aanbieden dan kwaliteit. Overigens is AMOK een zelfstandig merk dat wordt geleid door Leroy Woudstra himself..

Samenwerking met Vechtsport Info

Vechtsport Info en Amok Fightwear zijn tevens een samenwerking aangegaan, omdat beide geloven in het versterken van elkaar, en elkaar op diverse manieren kunnen ondersteunen. Begin volgend jaar (2018) zal Amok van start gaan in samenwerking met Nikko Sports! Oftewel, lets raise AMOK!!

 

Voor vragen over Amok Fightwear mail naar: Amokfightwear@gmail.com

Amok op Instagram: Klik hier

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page