Home / Nieuws / Amok Fightwear en Vechtsport Info starten samenwerking!

Amok Fightwear en Vechtsport Info starten samenwerking!

Nieuw sportkleding merk Amok Fightwear en Vechtsport Info gaan partnerschap aan!

Amok Fightwear en Vechtsport starten samenwerking!

Leroy Woudstra bekend van “Indo’s be like”, sloeg recentelijk de handen ineen met Mike Nikko van Nikko Sports om het allereerste Dutch/Indo vechtsportmerk neer te zetten genaamd, AMOK! Amok is ontstaan vanuit Indisch/Molukse roots. Amok is een merk dat hiermee onze rauwe kracht kan tonen op de markt.

Goed nagedacht over de naam

Er is goed nagedacht over de naam voor het nieuwe merk. Gezien de zakenpartners wel van een goed potje knokken, houden is een naam bedacht die goed bij hen zou passen. Zo werd Amok geboren. Na een aantal jaar bezig te zijn geweest met wat over en weer sparren met zichzelf sprak Leroy Woudstra af met Mike van Nikko. Nikko staat al jaren bekend als een groot internationaal merk dat staat voor kwaliteit. En Leroy wil met zijn merk niets anders aanbieden dan kwaliteit. Overigens is AMOK een zelfstandig merk dat wordt geleid door Leroy Woudstra himself..

Samenwerking met Vechtsport Info

Vechtsport Info en Amok Fightwear zijn tevens een samenwerking aangegaan, omdat beide geloven in het versterken van elkaar, en elkaar op diverse manieren kunnen ondersteunen. Begin volgend jaar (2018) zal Amok van start gaan in samenwerking met Nikko Sports! Oftewel, lets raise AMOK!!

 

Voor vragen over Amok Fightwear mail naar: Amokfightwear@gmail.com

Amok op Instagram: Klik hier

Bekijk ook

Japanse vechtersbaas biedt ontslagen Alistair Overeem baan aan

Alistair Overeem werd vandaag genadeloos aan de kant geschoven door zijn werkgever UFC. De Amerikaanse ...

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page