Amir Khan boekt verwachte overwinning op Samuel Vargas Nieuws
Nieuws

Amir Khan boekt verwachte overwinning op Samuel Vargas

Amir Khan boekt verwachte overwinning op Samuel Vargas

Amir Khan links op de foto
Amir Khan links op de foto

Waggelend

Echter in de tiende ronde kreeg Kahn er goed van langs van Vargas, Khan ontwijkt en duikt weg op zoek naar veiligheid terwijl Vargas probeert hem KO te krijgen, maar seconden voor het einde van de ronde, wordt Khan getroffen door een zware rechter. Khan waggelt naar zijn hoek, verlangend naar enkele minuten rust.

In de elfde (voorlaatste) ronde speelt Khan absoluut het veilige spel. Zijn voetenwerk is net zo goed als altijd en hij glijdt en schuift buiten bereik, ondanks de inspanningen van Vargas. Ze wisselden allebei kleine combo's uit, maar Khan was weg voordat Vargas het kon afmaken.

Overwinning

Khan eindigt met een bombardement van stoten in ronde 12 en opnieuw landen ze allemaal. Khan probeert in stijl uit te gaan en wanneer hij Vargas in het midden krijgt, twee flinke hoeken brachten de Colombiaan in grote problemen. Het was duidelijk de partij gaat naar Khan, en de jury beslist in zijn voordeel met een score van 119-108, 119-109 en 118-110.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws