Alweer een kickboks titel voor de 8 jarige Amira Tahri Nieuws
Nieuws

Alweer een kickboks titel voor de 8 jarige Amira Tahri

Alweer een kickboks titel voor de 8 jarige Amira Tahri

Tijdens YFL vocht Amira tegen Yasmine Makhai uitkomend voor FC Rotterdam

Amira counterde snel terug en gaf veel trappen op het lichaam van Yasmine. Ondanks de trappen van Amira vocht Yasmine 3 volle rondes uit. Amira won op punten. In de tweede partij vocht Amira tegen Jenna Bendris uitkomend voor Suboxer uit Nieuwegein. Jenna was geen onbekende voor Amira. De dames stonden in oktober 2017 tegenover elkaar tijdens de finale van het Wereldkampioenschap in Italië. Net als toen won Amira ook deze keer van de sterke Jenna.

Nieuwe uitdaging tijdens Fightsense presents Enfusion The Heague

Op 12 mei a.s. staat Amira een nieuwe uitdaging te wachten. Ze zal die dag tijdens Fightsense presents Enfusion The Heague, in Sportcampus Zuiderpark, in de ring een demonstratie geven. Dit event met grote namen als Haryouli, Ben-Moh, Van der Linden, Wurms en Dadda is een enorm mooi podium voor dit jonge talent. Op Instagram (@amiratahriofficial) volgen inmiddels meer dan 8500 mensen uit de hele wereld haar kickboks kunsten. Ze is van grote inspiratie voor veel kinderen maar ook bekende vecht(st)ers als Denise Kielholtz Gerges, Anissa Haddaoui en Ibrahim El Boustati volgen Amira op de voet. De jeugd heeft de toekomst!

Internationaal kampioen

Vorige maand werd Amira al Europees Kampioen in Duitsland, en eerder deze maand wist zij Duits Kampioen te worden. Na Fightsense presents Enfusion focust Amira zich tot aan de zomervakantie op school om daarna de ongeslagen draad weer op te pakken. In september verwacht zij weer in de ring te staan.

Amira Tahri met vechter Wassim Benali en trainer Sabri Boudarra van Thaiboxing 010
Amira Tahri met vechter Wassim Benali en trainer Sabri Boudarra van Thaiboxing 010
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws