Als het aan Floyd Mayweather ligt heeft hij snel zijn MMA licentie Nieuws
Nieuws

Als het aan Floyd Mayweather ligt heeft hij snel zijn MMA licentie

Als het aan Floyd Mayweather ligt heeft hij snel zijn MMA licentie

Floyd Mayweather is van plan om een MMA licentie aan te vragen

Ex bokser Floyd Mayweather blijft geruchten omtrent zijn ambities in gemengde vechtsporten voeren, o.a. door te bevestigen dat hij van plan is om een ​​vergunning aan te vragen om in de MMA te vechten.

Sinds enkele maanden laat Mayweather allerlei hints vallen over een mogelijk gevecht in de UFC, waaronder verschillende video's waarin hij in een kooi stapte en ook plaagstoten gericht tegen lichtgewicht kampioen Conor McGregor via sociale media.

Mayweather bevestigd dat hij van plan is om een ​​licentie aan te vragen

Onlangs nog, was Mayweather samen met UFC kampioen weltergewicht Tyron Woodley te zien, die van plan is om de gepensioneerde bokser te helpen zich klaar te maken voor zijn mixed martial arts-debuut. Nu heeft Mayweather bevestigd dat hij van plan is om een ​​licentie aan te vragen om mee te doen aan MMA terwijl hij doorgaat met het verkennen van de optie om over te steken van boksen.

Nog niet. Alles kost tijd. Uiteindelijk gaan we de licentie aanvragen en hopelijk kunnen we vechten, vertelde Mayweather aan TMZ over zijn vecht licentie.

Licentie om te vechten in MMA waarschijnlijk geen probleem

Nu zal een licentie om te vechten in MMA waarschijnlijk geen probleem zijn voor Mayweather op dezelfde manier waarop McGregor en collega UFC vechter Nate Diaz zowel licenties aanvragen en ontvangen om te participeren in het boksen. Diaz kreeg zijn boksvergunning en nog steeds heeft hij nooit de handschoenen vastgebonden en daadwerkelijk een professionele wedstrijd gedraaid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws