Home / Nieuws / ‘Als Conor deze gast tegenkomt slaat hij hem op zijn bek’

‘Als Conor deze gast tegenkomt slaat hij hem op zijn bek’

'Als Conor deze gast tegenkomt slaat hij hem op zijn bek'

Conor McGregor zou YouTuber Jake Paul op zijn bek willen slaan voor zijn opmerkingen over de vriendin van de Ier, Dee Devlin. Zegt topbokser Carl Frampton.

YouTuber Paul, die een professioneel boksrecord van 2-0 heeft, gaat in april vechten tegen voormalig MMA-vechter en Bellator-kampioen Ben Askren. Maar is ook op jacht naar een confrontatie met McGregor. In een video die vorige maand werd vrijgegeven.

Beweerde Paul een bod van $ 50 miljoen aan de Ier te hebben gedaan om met hem te vechten in een bokswedstrijd. Voordat hij een grove belediging richtte op McGregors zwangere partner Dee Devlin.

Op zijn bek slaan

Het incident werd besproken op Inside Fighting met Carl Frampton en Chris Lloyd, waarbij de wereldkampioen met twee gewichten Paul een ‘brutale’ klootzak noemde. ,,Kijk, als ik McGregor was … heb je gezien wat hij zei over zijn vrouw?”, aldus Frampton.

,,Ik denk dat hij ook het type is dat hem voor zijn bek zou slaan als hij hem tegenkomt, in plaats van hem te bevechten in de ring”, zegt Frampton tegen sparringpartner Anthony Cacace in een video.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Sportschoolhouder start Tikkie-actie: ‘Geef ons de vrijheid terug’

Satisch Jhamai, sportschoolhouder uit Den Haag start een actie om sporters van boven der 27 ...

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster Walker Brown, de MMA-vechter op cowboylaarzen en bloemkooloren, ...

175 Kilo Reus viert onterecht overwinning, verliest alsnog (video)

Zuluzinho, een Braziliaanse vechter van 175 kilo kreeg gisteren de teleurstelling van zijn leven. De ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page