Alles kapot! Rico's blessure is hier niets bij (video) Nieuws
Nieuws

Alles kapot! Rico's blessure is hier niets bij (video)

Alles kapot! Rico's blessure is hier niets bij (video)

Rynell Riley brak letterlijk het gezicht van Trukon Carson afgelopen nacht tijdens het BKFC evenement in Tampa Florida. De blote vuist bokswedstrijd werd op advies van de ringarts afgebroken. Maar er was meer, Jordan Nash leed een zware oogblessure waar die van Rico Verhoeven niets bij was.

Het Bareknuckle boksen is zonder twijfel de meest brute vechtsport, verboden in veel landen door het hoge risico op schade. In Amerika, Rusland en Engeland viert de sport hoogtij. De wedstrijden bij BKFC die plaatsvonden terwijl jij lekker lag te slapen waren doorspekt van bloed en pijn (lees verder onder tweet).

Laten wij beginnen bij de clash tussen Riley en Carson, deze werd gestopt in ronde 3, nadat Carson dusdanig schade opgelopen had en het niet verantwoord meer was door te knokken. Carson's gezicht was letterlijk compleet aan diggelen geslagen.

Primitief geknok

Cutter tegen Nash had een beetje weg van het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik afgelopen oktober., waarbij Verhoeven een nare snee onder zijn oog opliep. Als je dat als vechtfan al eng vond dan is die bij Nash een paar gradaties erger. Het scheelde maar niks of het oog lag er uit.

Ook al vervloeken vooral de verstokte boks fans het Bare Knuckle, toch lijkt er flink wat behoefte te zijn aan de bloederige gevechten, bij de vechters en zeker ook de fans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws