'Alles halal!' UFC-ster Khabib fastfood keten groot succes
Home / Nieuws / ‘Alles halal!’ UFC-ster Khabib fastfood keten groot succes

‘Alles halal!’ UFC-ster Khabib fastfood keten groot succes

'Alles halal!' UFC-ster Khabib fastfood keten groot succes

Khabib Nurmagomedov’s fastfoodbedrijf M-Eat is een groot succes. De voormalige UFC-kampioen heeft inmiddels een aantal filialen in Rusland geopend.

Al vele jaren gebruiken MMA-vechters hun naam om bedrijven buiten de gevechten om te promoten. Nu met pensioen, lijkt het erop dat Khabib Nurmagomedov hetzelfde pad bewandelt met zijn keten van fastfoodrestaurants, genaamd M-Eat.

Opgericht in begin 2022, werd zijn eerste locatie gelanceerd in Moskou en sindsdien heeft hij meerdere M-Eat-restaurants in Rusland geopend. De zaken lijken zelfs goed te gaan, aangezien hij ook meer M-Eat-bestemmingen buiten Rusland heeft gepland. Het is logisch dat Khabib zich ook tot eten zou wenden, want het is geen geheim dat hij van hamburgers en fastfood houdt, waar hij tijdens zijn vechtdagen vaak over sprak.

Wat is M-Eat?

Khabib’s bedrijf M-Eat serveert vlees in knapperige broodjes. Het beschikbare vlees is kip, rundvlees en zelfs paardenvlees, wat heel normaal is in Rusland. Zoals je zou verwachten als Khabib een vrome moslim is, is dit vlees allemaal halal. Deze gaan meestal gepaard met sauzen en sappen, evenals warme dranken zoals koffie (gaat verder onder video).

In de komende jaren zal het interessant zijn om te zien waar M-Eat heen gaat. Het zou tot Rusland kunnen worden beperkt, maar als Khabib zijn MMA-vaardigheden kan toepassen op het bedrijfsleven, doemt wereldoverheersing op.

Bekijk ook

Overeem geeft tijdlijn! 'Dit nog na Badr en dan is het genoeg'

Overeem geeft tijdlijn! ‘Dit nog na Badr en dan is het genoeg’

Meer dan dat zal het niet zijn

UFC-ster McGregor daagt Hasbulla uit! 'Niet te hard slaan'

UFC-ster McGregor daagt Hasbulla uit! ‘Niet te hard slaan’

Dit is waar ik op heb gewacht

Mohammed Boutasaa in ONE Titel strijd op 21 oktober! 'Beste rivaal tot nu toe'

Mohammed Boutasaa in ONE Titel strijd op 21 oktober! ‘Beste rivaal tot nu toe’

Mohammed Boutasaa, is tot nu toe ongeslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page