'Alles halal!' UFC-ster Khabib fastfood keten groot succes Nieuws
Nieuws

'Alles halal!' UFC-ster Khabib fastfood keten groot succes

'Alles halal!' UFC-ster Khabib fastfood keten groot succes

Khabib Nurmagomedov's fastfoodbedrijf M-Eat is een groot succes. De voormalige UFC-kampioen heeft inmiddels een aantal filialen in Rusland geopend.

Al vele jaren gebruiken MMA-vechters hun naam om bedrijven buiten de gevechten om te promoten. Nu met pensioen, lijkt het erop dat Khabib Nurmagomedov hetzelfde pad bewandelt met zijn keten van fastfoodrestaurants, genaamd M-Eat.

Opgericht in begin 2022, werd zijn eerste locatie gelanceerd in Moskou en sindsdien heeft hij meerdere M-Eat-restaurants in Rusland geopend. De zaken lijken zelfs goed te gaan, aangezien hij ook meer M-Eat-bestemmingen buiten Rusland heeft gepland. Het is logisch dat Khabib zich ook tot eten zou wenden, want het is geen geheim dat hij van hamburgers en fastfood houdt, waar hij tijdens zijn vechtdagen vaak over sprak.

Wat is M-Eat?

Khabib's bedrijf M-Eat serveert vlees in knapperige broodjes. Het beschikbare vlees is kip, rundvlees en zelfs paardenvlees, wat heel normaal is in Rusland. Zoals je zou verwachten als Khabib een vrome moslim is, is dit vlees allemaal halal. Deze gaan meestal gepaard met sauzen en sappen, evenals warme dranken zoals koffie (gaat verder onder video).

In de komende jaren zal het interessant zijn om te zien waar M-Eat heen gaat. Het zou tot Rusland kunnen worden beperkt, maar als Khabib zijn MMA-vaardigheden kan toepassen op het bedrijfsleven, doemt wereldoverheersing op.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws