Allereerste UFC-show in Rusland geboekt voor september in Moskou Nieuws
Nieuws

Allereerste UFC-show in Rusland geboekt voor september in Moskou

Allereerste UFC-show in Rusland geboekt voor september in Moskou

De allereerste UFC-show in Rusland zal al in september plaatsvinden

Aangezien het evenement al is gepland in een van de grootste arena's in Moskou zo meld RT Sport. Medewerkers van het Olympiyskiy Stadium (Olympisch Stadion) in Moskou, met een capaciteit van maximaal 35.000 toeschouwers, bevestigden dat een UFC-show op 14 en 15 september op de locatie is geboekt. De UFC moet het nieuws nog aankondigen, maar de mogelijkheid van een show in Rusland werd voor het eerst aan de orde gesteld door de president van de promotie, Dana White, tijdens een persconferentie na het UFC 205-evenement in Madison Square Garden, New York, in november 2016.

Allereerste UFC-show in Rusland geboekt voor september in Moskou

Connor McGregor's terugkeer waarschijnlijk ook in Rusland

Ruslands meest populaire vechter, de ongeslagen lichtgewicht Khabib Nurmagomedov, die de UFC 205-kaart won tegen Michael Johnson, heeft het al geruime tijd geleden het nieuws gehyped dat in een krant in Moskou werd aangekondigd. De mogelijkheid van een Moskou-show werd ook eerder aangewakkerd door de huidige lichtgewichtkampioen Conor McGregor, die naar verluidt UFC-chef White vroeg om een ​​wedstrijd te organiseren met de ongeslagen Nurmagomedov in Rusland afgelopen zomer. "Weet je wat Conor me vertelde? Hij zei: 'Ik wil Khabib in Rusland,' "zei White in juni, slechts twee weken na bevestiging van McGregor's veel gehypte bokswedstrijd met ringlegende Floyd Mayweather.

Khabib Nurmagomedov zou groot nieuws brengen

Het nieuws van een Moskou-evenement in september lijkt de kans op een Nurmagomedov-McGregor-match een stap dichterbij te brengen. De Rus maakte onlangs een dominante comeback naar de UFC-achthoek na een pauze van een jaar, waarbij hij één van de beste spitsen versloeg in de lichtgewichtdivisie, de Braziliaan Edson Barboza, via unanieme beslissing. Als de nummer twee gerangschikte vechter in de lichtgewicht divisie, lijkt Nurmagomedov maar twee vechtopties voor zich te hebben: interim-kampioen Tony Ferguson, en McGregor, die zijn riem niet verdedigd heeft sinds hij won bij UFC 205, waar hij Eddie Alvarez versloeg door technische knock-out. Hoewel het niet duidelijk is of Nurmagomedov zal deelnemen aan het geplande evenement in Moskou,heeft hij laten doorschemeren dat er twee dagen geleden 'groot nieuws' op zijn Instagram-pagina zou komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws