'Alleen een BEUL kan Rico verslaan!' Experts spreken Nieuws
Nieuws

'Alleen een BEUL kan Rico verslaan!' Experts spreken

'Alleen een BEUL kan Rico verslaan!' Experts spreken

Rico Verhoeven verslaan lijkt welhaast onmogelijk, toch zal zaterdag Jamal Ben Saddik een poging wagen. Experts menen echter dat dit nog wel eens moeilijk kan worden. Alleen een echte beul kan Verhoeven verslaan.

Het AD vroeg twee prominenten uit de vechtsportwereld, hoe deze tegen de wedstrijd tussen Verhoeven en Jamal Ben Saddik aankijken. Thom Harinck de bekende trainer en oud-mentor van Badr Hari, heeft een uitgesproken mening.

,,Ik denk dat het 55/45 is", zegt Harinck tegen het AD. ,,Het ritme van Rico beter is dan dat van Jamal, die is er natuurlijk ook even uit geweest. Maar er moet toch echt een keer een beul komen, Rico is al zo lang kampioen. Ik vind Jamal een goede vechter. Veel stoten van hem komen aan, maar zijn snelheid moet iets hoger.”

Het is 50/50

Melvin Manhoef een van Nederlands beste vechters kijkt er anders tegen aan en zegt; ,,Ik zou zelf tegen geen van beide willen staan", aldus Manhoef. ,,Ze zijn allebei te groot voor mij. Ik zou het natuurlijk wel doen als ik de kans krijg, want dat is een leuke uitdaging.” (Tekst loopt door onder video)

Ook zegt Manhoef (45) die binnenkort voor het laatst een MMA-wedstrijd vecht dat de kansen gelijk liggen. ,,De allereerste wedstrijd, dat was toevallig op mijn evenement, kreeg Jamal Rico naar de grond. En de tweede wedstrijd bij Glory was het andersom. Voor deze derde wedstrijd is het is 50/50, ze zijn goed aan elkaar gewaagd.” Ben Saddik neemt het zaterdag tijdens Glory Collision 3 op tegen Verhoeven, dan zal duidelijk worden hoe de kaarten geschud worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws