Alistair Overeem wint van Fabricio Werdum op UFC 213 Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem wint van Fabricio Werdum op UFC 213

Alistair Overeem wint van Fabricio Werdum op UFC 213

UFC 213 resultaten; Alistair Overeem wint van Fabricio Werdum door meerderheidsbeslissing jury

Alistair Overeem pakte zaterdagavond op UFC 213 (Las Vegas) de overwinning op Fabricio Werdum, dit gebeurde op meerderheidsbeslissing van de jury. Overeem deelde flinke klappen uit in de eerste twee ronden van zijn UFC 213 co-hoofd gevecht tegen Fabricio Werdum in de T-Mobile Arena, die hem twee van de drie scores op de jury kaarten opleverde. Overeem pakte de overwinning op zijn langdurige vijand via de meerderheidsbeslissing, twee 29-28sen een 28-28.

Foto: Alistair Overeem Twitter
Foto: Alistair Overeem Twitter

Gemiste kansen Werdum

Werdum kwam uit zijn hoek plaatste en miste een lopende knie om de strijd te beginnen, en vervolgens kwamen zaken in een vreemd patroon terecht. Overeem scheen bijna te proberen Werdum mee te voeren in zijn tactiek en domineerde het gevecht. Werdum heeft af en toe geprobeerd het initiatief over te nemen maar zonder resultaat. Overeem had de grootste controle over de ronde, toen hij Werdum met een rechterhand aanviel en uit balans bracht. De vechters waren geïrriteerd na het eindsignaal van de ronde, waarop ze de scheidsrechter aangaven dat hij ze had moeten scheiden.

In de tweede ronde heeft Overeem een aantal harde klappen uitgedeeld. Werdum wilde de stijd proberen op de grond te beslissen, maar Overeem's stand was zodanig dat Werdum niet eens dicht bij een poging kwam.

Heftige derde ronde

In de derde ronde werd het gevecht heftig. Het lukte Werdum om Overeem met een rechter worp op de grond te krijgen, en ging vervolgens voor een guillotine klem, maar Overeem lukte het deze te ontkomen. Werdum liet dit niet op zich zitten, en kwam met een rechter stoot naar de kaak van Overeem, en ging daarna weer voor een poging naar de grond.

Werdum schreef het eerste gevecht tussen de twee op zijn naam in 2006, waar Overeem in de tweede ronde werd verslagen. Overeem won vijf jaar later de rematch via Strikeforce. Overeem verbeterde naar 43-15 (1 NC) voor zijn tweede winst.

Alistair Overeem wint van Fabricio Werdum op UFC 213
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws