Alistair Overeem de ring in tegen Francis Ngannou op UFC 218 Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem de ring in tegen Francis Ngannou op UFC 218

Alistair Overeem de ring in tegen Francis Ngannou op UFC 218

Twee van de grote namen in MMA, Alistair Overeem en Francis Ngannou zullen op 2 december in Detroit tegenover elkaar in de ring staan!

Alistair Overeem de ring in tegen Francis Ngannou op UFC 218

Zwaargewicht Alistair Overeem zal de opkomst van Francis Ngannou proberen te stoppen, in een gevecht op UFC 218 in de Little Caesars Arena. Volgens de officiële website van de UFC werd het nieuws bekend gemaakt dat beiden zwaargewichten elkaar zullen ontmoeten, in wat ongetwijfeld een heftige partij belooft te worden.

Explosieve strijd

In wat zoals gezegd een explosieve strijd belooft te worden waarmee de winnaar een kans op de wereldtitel kan verdienen, Overeem de Nederlandse veteraan nederlandse tegen de nr. 4 Ngannou uit Kameroen, die met een 92 seconden TKO van Andrei Arlovski won, wat hem zijn tweede opeenvolgende Performance of the Night bonus verdiende. Nu hoopt de Predator (Ngannou) in december een andere zwaargewicht superster zosl Overeem te gaan verslaan.

Voorlopige kaarten en geboekte gevechten

De voorlopige kaarten zijn inmiddels bekend maar er zullen nog gevechten aan worden toegevoegd de aankomende periode dus houdt onze site, en de gebruikelijk MMA kanalen in de gaten. Henry Cejudo (11-2) vs Sergio Pettis (16-2) zijn al eerder geboekt voor het evenement. De 125-pond vechter waren oorspronkelijk gepland om te vechten tegen elkaar op UFC 211 afgelopen mei, maar Cejudo werd gedwongen zich terug te trekken uit het gevecht, een paar dagen voor aanvang als gevolg van een hand blessure.

HOOFDKAART UFC 218

Henry Cejudo vs Sergio Pettis
Dominick Cruz vs Jimmie Rivera
Alistair Overeem tegen Francis Ngannou

Undercard UFC 218

Felice Herrig vs Cortney Casey
Cynthia Calvillo vs Carla Esparza

Alistair Overeem de ring in tegen Francis Ngannou op UFC 218

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws