Alistair Overeem opzij geschoven door UFC Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem opzij geschoven door UFC

Alistair Overeem opzij geschoven door UFC

Alistair Overeem opzij geschoven door UFC

Het is een verbazingwekkende beslissing

UFC-functionarissen hebben afgelopen zaterdag een aantal aanpassingen aan het wedstrijd rooster voor het evenement van 9 juni doorgevoerd, dat plaatsvindt in Chicago. De meest opvallende van die veranderingen is dus Blaydes (9-1 MMA, 4-1 UFC) versus onze eigen Overeem (43-16 MMA, 8-5 UFC). Het is een verbazingwekkende beslissing want het gevecht kan worden gezien als potentieel zwaargewicht titeleliminator. De partij tussen voormalig UFC kamp Andrei Arlovski (27-15 MMA, 16-9 UFC) en ongeslagen Tai Tuivasa (7-0 MMA, 2-0 UFC) blijft wel op de hoofdkaart staan.

Zowel Blaydes als Overeem niet erg onder de indruk

Blaydes leek niet erg gehinderd te zijn door de ingevoerde wijziging. Hij zei dat hij niet van tevoren was geïnformeerd, maar besloot om naar de positieve kant van de situatie te kijken nadat het nieuws uitkwam en melde via Instagram; "Ik heb geen idee waarom de verandering is doorgevoerd. Het verandert letterlijk niets, ik wordt nog steeds betaald en heb nog steeds een klus te klaren." Overeem daarentegen gaf een zelfde soort reactie en zei dat zijn Europese fans nu niet zo lang op hoefden te blijven. Overigens is dit de eerste keer in de UFC carrière van Overeem dat hij in een voorprogramma van een dergelijk event staat, een beetje de omgekeerde wereld. is Alistair Overeem op zijn retour in de UFC? Of is dit een eenmalige actie van de UFC?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws