Home / Nieuws / Alistair Overeem: ‘ik ben klaar voor een rematch met Francis Ngannou’

Alistair Overeem: ‘ik ben klaar voor een rematch met Francis Ngannou’

Alistair Overeem op zijn retour in de UFC?

Alistair Overeem versloeg met vlag en wimpel zijn tegenstander tijdens UFC Beijing afgelopen weekend, maar is ‘The Demolition Man’ klaar voor een herkansing tegen Francis Ngannou?

Overeem behaalde een dikke TKO zege op UFC-nieuwkomer Sergey Pavlovian en eindigde de Rus met een spervuur ​​van ground-and-pond op 4:21 van de eerste ronde. Een ware stoten regen was teveel voor de Russische debutant.

Ngannou liep ook met de overwinning weg tijdens hetzelfde event door zijn partij tegen Curtis Blaydes via TKO-overwinning veilig te stellen.

Rematch

Met beide mannen die in de eerste ronde de winst pakte, vindt Overeem het alleen logisch dat de UFC een herkansing boekt tussen hem en de Fransman.

“Vanavond was een korte nacht,” zei Overeem tijdens de persconferentie UFC Fight Night 141 na afloop. “Ik heb veel respect voor Francis Ngannou, maar ja, ik ben erg klaar voor een tweede gevecht met hem.”

Winst

Het kostte Ngannou slechts 1:42 om Overeem te elimineren bij UFC 218, maar ‘The Reem’ belooft een andere uitkomst in de voorgestelde zwaargewicht rematch.

“Ik kan je beloven dat het tweede gevecht anders zal zijn dan het eerste gevecht,” vervolgde hij. “Ik heb wijzigingen aangebracht in mijn training, ​​ik voel me energiek, erg gemotiveerd. Het tweede gevecht zal anders zijn dan het eerste gevecht, dat garandeer ik je. “

Bekijk ook

Karate legende Jon Bluming overleden

Een van de grootste karate legendes Jon Bluming is gisteravond 17 december op 85 jarige ...

GLORY 52: Last minute superfight toegevoegd!

Robin van Roosmalen: ‘in MMA ben je eerder miljonair dan bij kickboksen’

Vorige week maakte Robin van Roosmalen bekend dat hij het kickboksen vaarwel zegt. Hij gaat ...

Nederlands Sambo Team pakt prijzen in Litouwen

Foto: Sambo Bond NL Het was een top weekend voor het SamboTeam NL. In Litouwen ...