Alistair Overeem: 'ik ben klaar voor een rematch met Francis Ngannou' Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem: 'ik ben klaar voor een rematch met Francis Ngannou'

Alistair Overeem: 'ik ben klaar voor een rematch met Francis Ngannou'
Alistair Overeem: 'ik ben klaar voor een rematch met Francis Ngannou'

Alistair Overeem versloeg met vlag en wimpel zijn tegenstander tijdens UFC Beijing afgelopen weekend, maar is 'The Demolition Man' klaar voor een herkansing tegen Francis Ngannou?

Overeem behaalde een dikke TKO zege op UFC-nieuwkomer Sergey Pavlovian en eindigde de Rus met een spervuur ​​van ground-and-pond op 4:21 van de eerste ronde. Een ware stoten regen was teveel voor de Russische debutant.

Ngannou liep ook met de overwinning weg tijdens hetzelfde event door zijn partij tegen Curtis Blaydes via TKO-overwinning veilig te stellen.

Rematch

Met beide mannen die in de eerste ronde de winst pakte, vindt Overeem het alleen logisch dat de UFC een herkansing boekt tussen hem en de Fransman.

"Vanavond was een korte nacht," zei Overeem tijdens de persconferentie UFC Fight Night 141 na afloop. "Ik heb veel respect voor Francis Ngannou, maar ja, ik ben erg klaar voor een tweede gevecht met hem."

Winst

Het kostte Ngannou slechts 1:42 om Overeem te elimineren bij UFC 218, maar 'The Reem' belooft een andere uitkomst in de voorgestelde zwaargewicht rematch.

"Ik kan je beloven dat het tweede gevecht anders zal zijn dan het eerste gevecht," vervolgde hij. "Ik heb wijzigingen aangebracht in mijn training, ​​ik voel me energiek, erg gemotiveerd. Het tweede gevecht zal anders zijn dan het eerste gevecht, dat garandeer ik je. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws