Alistair Overeem; Germaine de Randamie geen echte kampioen Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem; Germaine de Randamie geen echte kampioen

Alistair Overeem; Germaine de Randamie geen echte kampioen

Alistair Overeem legt uit waarom hij gelooft dat landgenoot Germaine de Randamie nooit een echte kampioen was!

De voormalige UFC-veergewichtkampioen Germaine de Randamie heeft onlangs haar titel moeten afstaan nadat ze besloot om geen ​​strijd te aanvaarden tegen de nummer één mededinger, Cris Cyborg. UFC zwaargewicht en landgenoot Alistair Overeem gaf onlangs zijn mening over 'The Iron Lady's' korte heerschappij als kampioen.

Alistair Overeem; Germaine de Randamie geen echte kampioen

Heldere kijk op functioneren De Randamie

In een interview met Ariel Helwani op The MMA Hour legde Overeem uit waarom hij van mening is dat Germaine de Randamie nooit een echte kampioen was.

"Dit is een gevoelig onderwerp. Ik heb geen idee wat er gebeurd is. Ik ben niet in contact met haar. Ik heb nooit echt contact opgenomen met haar. Ik weet niet wat er gebeurd is. Maar wat er heeft plaats gevonden is wel raar", volgens Overeem.

Er één ding dat zeker is, ze wilde niet tegen Cyborg vechten

Ze maakte behoorlijk harde uitspraken. Ik geloof niet dat ze dat had moeten doen. Ze verloor hierdoor de titel en bijbehoren de kampioensgordel.

"Ik heb geruchten gehoord dat Germaine ook niet tegen een ander Nederlands meisje wilde vechten. Ik heb vernomen dat Germaine een beetje vermeden heeft om ook tegen haar te vechten. Ik weet niet of het de waarheid is. Maar als je je tegenstanders kiest, ziet het er helemaal niet goed uit. Nu is ze niet meer kampioen. Dat is haar straf.

Ze vocht een man, maar wat voor man? Ik ken sommige mannen die niet kunnen vechten

'Maar er is nog een ander ding ... Ik denk dat Holly Holm haar ook zou verslaan in een rematch. Ik denk niet dat Germaine, en ik ben Nederlands terecht heeft gewonnen, ik dacht dat Holly dat gevecht op haar naam zou zetten. Ze had totale controle in de kooi. Ze viel haar aan met twee schoppen. Er waren illegale stoten. Holly won die strijd eigenlijk, en had kampioen moeten zijn".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws