Alicia Holzken wint K-1 wereldtitel kickboksen in Italië Nieuws
Nieuws

Alicia Holzken wint K-1 wereldtitel kickboksen in Italië

Alicia Holzken wint K-1 wereldtitel kickboksen in Italië

Gisteren vocht Alicia Holzken voor de wereldtitel K1 -51 kg tegen de Italiaanse Stella Bartoletti

Naast al het nieuws omtrent de partij van Badr Hari tegen Hesdy Gerges op GLORY 52 in Ahoy vocht een Nederlands talent in Italië om de wereld titel K-1. Aanvankelijk zou Holzken al vechten tegen Bartoletti in januari, maar Bartoletti zegde destijds op wegens ziekte. De 21 jarige Holzken was blij uiteindelijk tegen de Italiaanse in de ring te staan, en niet zonder resultaat zij neemt de wereld titel kickboksen mee naar huis.

Alicia Holzken wint K-1 wereldtitel kickboksen in Italië

Hard voor de wedstrijd getraind

Holzken bokste nog geen officiële wedstrijd op professioneel niveau, maar mocht het gisteravond wel proberen als kickbokser. In Rimini nam ze de wereldtitel K1 in de gewichtsklasse -51 kg mee naar huis: ,"Als ik win vind ik het niet echt spectaculair, want dat verwacht ik gewoon, snap je? Ik heb hard voor de wedstrijd getraind, dus daar kan het niet aan liggen. Als ik alles geef moet het lukken.”, zei Holzken eerder in een interview met het ED.

Als je huilt, geef ik je zoveel klappen dat ik je een reden geef om te huilen

"Vroeger was haar vader Paul het niet zo eens met het feit dat Alicia wilde kickboksen, totdat hij genoeg van haar gezeur had. Ze kreeg de kans, maar kreeg een duidelijk advies mee van haar vader: als je huilt, geef ik je zoveel klappen dat ik je een reden geef om te huilen." Nu kan ze trots de titel mee nemen een mooi prestatie en wij feliciteren Alicia met haar mooie overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws