Alexander Shlemenko verbreekt contract met Bellator Nieuws
Nieuws

Alexander Shlemenko verbreekt contract met Bellator

Alexander Shlemenko verbreekt contract met Bellator

Youtube
Youtube

Shlemenko is geen onbekende in de M-1 Challenge

Shlemenko heeft een record van (56-10 MMA, 12-4 BMMA) en heeft al meerdere keren op M-1 toernooien gevochten onder andere tegen Paul Bradley. Dat hij naar de UFC over wil stappen en een contract wenst te ondertekenen is welhaast verbazend te noemen. In het verleden beschuldigde hij enkele UFC vechters van het feit dat zij blessures overdreven en dat de organisatie slechte matches voor partijen bracht.

Shlemenko niet echt lovend over de UFC

"Ik kan je zeker vertellen, 100%, dat ik weet waarom er zoveel blessures zijn bij de UFC, ik vind persoonlijk dat UFC-gevechten niet zo opwindend zijn vanwege al die blessures. Er zijn veel achtergrondtactieken rond wie vecht tegen wie, vechters hebben het echt moeilijk om een goede staat van dienst te verdienen in de UFC. Als je aangeboden wordt om te vechten met iemand die als een slechte match-up wordt beschouwd, dan is het vrij eenvoudig om te zeggen 'hey, ik ben geblesseerd'. " Aldus een verklaring van Shlemenko op Valetude.ru destijds.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws