Albert Kraus vecht op KFA 2 in Istanbul Turkije Nieuws
Nieuws

Albert Kraus vecht op KFA 2 in Istanbul Turkije

Albert Kraus vecht op KFA 2 in Istanbul Turkije

Team Nederland goed vertegenwoordigd op 22 September in Turkije.

KFA (Kartal Fighter Arena) zal op 22 september in première in Istanbul worden gehouden en tal van wereldkampioenen zullen deel nemen. KFA voorzitter van de raad van bestuur Ali Panahi legt een verklaring af en benadrukt dat een van de kwaliteitsdoelstellingen is om een ​​wereldwijde kickboks première te organiseren. Na Istanbul, zal zij in première gaan in Duitsland. Wij hebben het doel top vechters te matchen, zo hebben wij de Nederlandse kickboks kampioen Albert Kraus gecontracteert die tegen Erkan Varol zal vechten in de wat wij noemen de nacht van Istanbul. Erkan Varol: "Ons doel is om Turkije te introduceren in de wereld op het gebied van vechtsporten".

Kraus als geduchte tegenstander gezien

Om zeker te zijn dat er goede partijen zullen zijn tijdens het gala, en de bezoekers top kwaliteit verwachten kozen wij de meest uitdagende tegenstander voor Varol, Wereldwijd is Kraus bekend als een van de beste atleten van de wereld. Als organisatie werken wij wereld wijd samen met o.a. Glory dit vergroot de kansen voor onze vechters om bekendheid in de wereld te krijgen. Neem als voorbeeld Gokhan Saki een van de grootste Turkse kickboksers ooit, die nu in de UFC zal gaan vechten, zegt Ali Panahi.

Meer Nederlands talent op KFA2 Istanbul

Team Nederland is ruim vertegenwoordigd op 22 September in Turkije. Naast Alber Kraus, neemt William Diender deel aan het toernooi die niet te stoppen blijkt en veel partijen vecht. Georgina van der Linden 'The Lady Killer' zal ook deelnemen aan het toernooi, deze Muay Thai style vechter heeft menig tegenstander als problemen bezorgt, en staat garant voor een mooi partijtje vechten. Daarnaast is Vladimir Tok ook aanwezig en zal een partij vechten, zoals je ziet is Nederland goed vertegenwoordigd en zullen de vechters zeker indruk maken op het Turkse publiek.

Albert Kraus vecht op KFA 2 in Istanbul Turkije
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws