AIBA lanceert het nieuwe programma Diversity in Boxing Nieuws
Nieuws

AIBA lanceert het nieuwe programma Diversity in Boxing

AIBA lanceert het nieuwe programma Diversity in Boxing

Elk jaar 1 miljoen Zwitserse franken

Het Diversity in Boxing-programma wordt gefinancierd door een AIBA-sponsor en zal elk jaar 1 miljoen Zwitserse franken beschikbaar stellen voor het gebruik van AIBA's nationale federaties in verschillende projecten via de AIBA-confederaties. Voor het eerste jaar, om een ​​effectieve start te verzekeren, zal deze ondersteuning verder worden verhoogd tot 1,2 miljoen Zwitserse franken.

Foto: Flickr
Foto: Flickr

Vanaf april kunnen alle National Boxing Federations financiering aanvragen door de aanvragen in te dienen bij de AIBA Confederation, die de uiteindelijke beslissingen om de aanvragen te accepteren zal beoordelen en nemen. Het programma zal voornamelijk initiatieven steunen die zijn gericht op goed bestuur en het programma voor ethische organisatie van organisaties in de nationale federaties, evenals op boks- initiatieven voor jongeren en vrouwen. Alle financiële steun zal nauwlettend worden gevolgd door AIBA met volledige openbaarmaking van alle toewijzingen in combinatie met gedetailleerde rapportagesystemen.

Gafur Rahimov, interim-president van AIBA zei:

"Op ons buitengewoon congres in januari hoorden we een roep om verandering van vrijwel al onze nationale federaties, dringende en radicale veranderingen. Mijn collega's in het uitvoerend comité en ik hebben goed geluisterd en besloten snel en krachtig vooruitgang te boeken met aandacht voor zaken als goed bestuur, bedrijfsethiek en diversiteit.

Het Diversity in Boxing-programma is daarom slechts de eerste van een reeks initiatieven die de komende maanden zullen worden gelanceerd, en net als de andere nieuwe programma's die we zullen presenteren, zal het nog vele jaren blijven draaien.

AIBA moet op veel fronten dringend verbeteren

Ik ben me er volledig van bewust dat de AIBA op veel fronten dringend moet verbeteren, en alle nationale federaties van de AIBA kunnen er zeker van zijn dat mijn collega's en ik volledig inzetten op deze verbetering, in elk aspect van onze organisatie en onze sport. We hebben veel te doen en weinig tijd om het te doen, en dat is wanneer leiderschap moet presteren ".

De confederaties zijn van plan de aanvraagformulieren te verspreiden naar alle nationale federaties zodat ze kunnen worden toegepast. Zeker, de Confederaties zullen ook beschikbaar zijn om elke Nationale Federatie te helpen en te begeleiden om de maximale voordelen van dit nieuwe initiatief te halen vanaf april 2018.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws