Agressieve Kooivechter (24) krijgt 2 jaar cel: 'Wachten tot iemand dood is?' Nieuws
Nieuws

Agressieve Kooivechter (24) krijgt 2 jaar cel: 'Wachten tot iemand dood is?'

Agressieve Kooivechter (24) krijgt 2 jaar cel: 'Wachten tot iemand dood is?'

Islam A, MMA-vechter sloeg een man in elkaar op straat waarna deze geopereerd moest worden aan zijn pink. Gisteren verscheen de vechter voor de rechter in een hoger beroep.

De 24-jarige kooivechter uit Oostende, België moet twee jaar de cel in. Islam A. deelde klappen uit aan een man die hij toevallig tegenkwam terwijl hij op zijn elektrische step door de stad reed. Het incident gebeurd op 11 oktober vorig jaar toen de vechter volgens de officier van justitie een man en z’n vriendin begon uit te schelden.

Lange straf

Toen de man hem aansprak brak de ellende uit en sloeg de vechter zijn slachtoffer in elkaar. ,,Het slachtoffer diende hem van antwoord en dat is altijd gevaarlijk bij de beklaagde Islam A.”, vertelde procureur Lode Vandaele aan de rechter. ,,We kunnen niet snel genoeg vervolgen”, aldus de procureur.

De vechtersbaas is volgens de officier van justitie een begenadigd MMA-vechter. In 2020 kreeg Islam A. al eens 1 jaar cel het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. “Het gaat van kwaad tot erger met die man. Moeten we echt wachten tot iemand halfdood wordt geslagen? Hij moet de gevangenis in.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws