Afvallen voor je wedstrijd? Verlies geen kracht meer met uniek gewicht programma! Nieuws
Nieuws

Afvallen voor je wedstrijd? Verlies geen kracht meer met uniek gewicht programma!

Afvallen voor je wedstrijd? Verlies geen kracht meer met uniek gewicht programma!

Afvallen voor je wedstrijd? Verlies geen kracht meer met uniek gewicht programma!

Samenwerking met North Sides Sport (Marco Uddink) en Sportcentrum Mierlo (Johan Meulenbroek).

Deze samenwerking is ontstaan nadat Johan de eigenaar van Sportcentrum Mierlo gebeld werd door Marco van Northside sports, die groeiende in de vechtsport is. Marco heeft een groot scala aan atleten in zijn netwerk en kwam bij Johan met de vraag of hij atleten binnen het netwerk van Marco wil gaan begeleiden, in het traject naar de wedstrijd toe. Om de atleten op een gezonde en verantwoorde manier naar hun wedstrijdgewicht te brengen.

Nordin van Roosmalen deelnemer aan het programma

Johan die zelf atleten begeleidt uit de bodybuilding wereld en dagelijks bezig is met voeding. Johan zag hier in de uitgelezen kans om zijn kennis qua voeding en training over te brengen op de vechtsporters. Een van de vechtsporters die begeleidt zal worden door Johan de komende tijd is Nordin van Roosmalen. Nordin wil op een gezonde en verantwoorde manier zakken in vetpercentage en gewicht en toch zijn kracht en uithoudingsvermogen behouden.

Advies nodig of wil je mee doen aan het programma?

Neem dan contact op met Marco of Johan en laat je goed adviseren. Onderschat the afvallen niet en speel niet met je gezondheid en wat is er mooier dan een gezond lichaam te hebben, op gewicht te zijn en ook nog eens je partij te winnen. Meer info via 0492-71 4004.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws