VIDEO: Afgrijselijke beenbreuk vechter tijdens titelgevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Afgrijselijke beenbreuk vechter tijdens titelgevecht

VIDEO: Afgrijselijke beenbreuk vechter tijdens titelgevecht

Niko Samsonidse, liep een nare beenbreuk in zijn gevecht om de NFC titel afgelopen zondag. De vechter slaagde er niet in om een ​​kampioenschap mee naar huis te nemen, maar het resultaat van zijn gevecht is de minste van zijn zorgen.

De afgelopen tijd zien wij steeds vaker gruwelijke beenbreuken in het MMA-vechten. In een gevecht om een ​​vacante vedergewicht tussentitel bij National Fighting Championship 3 in Krefeld (Duitsland), liep Samsonidse vroeg in de tweede ronde een gruwelijke blessure op.

Samsonidse lanceerde een lage trap naar zijn tegenstander Mohammed Sadok Trabelsi. Echter door de korte blok van Trabelsi, resulteerde dit in een heftige breuk. Samsonidse werd naar het ziekenhuis huis vervoerd. Eerder brak UFC-vechter Chris Weidman ook zijn been op gelijke wijze en wacht net als Samsonidse een lang herstel.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page