Adolf Hitler verpest MMA-debuut kickbokser! 'Stomkop'
Home / Nieuws / Adolf Hitler verpest MMA-debuut kickbokser! ‘Stomkop’

Adolf Hitler verpest MMA-debuut kickbokser! ‘Stomkop’

Adolf Hitler verpest MMA-debuut kickbokser! 'Stomkop'

Radek Rousal was vastbesloten om te debuteren in MMA, maar de Tsjechische vechter werd geschorst omdat hij Adolf Hitler liet tatoeëren op zijn arm.

Een vechter uit Tsjechië is naar eigen zeggen slachtoffer zijn fouten uit het verleden. Rousal, een kickboks professional was vastbesloten om de sprong naar MMA te maken. Maar de Tsjech werd geschorst omdat hij in het verleden een tatoeage van Adolf Hitler op zijn arm heeft laten zetten (lees verder onder video).

Rousal zou recentelijk debuteren bij de Oktagon organisatie, maar zijn pikante tattoo werd gespot van de Duitse dictator Hitler. Ook had Rousal een beeltenis van een SS-officier op zijn borst laten zetten. Zelf is de kickbokser vol begrip en wil de tattoos laten coveren.

Nooit moeten doen

,,Ik was jong en deze tatoeage was een domme zet en ik ben een stomkop”, zei Rousal tegen Idnes, de Tsjechische nieuwsorganisatie. ,,Later begon ik vechtsporten te doen, wat me naar een heel ander leven en wereldbeeld leidde. Ik heb meer tatoeages waar ik spijt van heb, ik laat ze geleidelijk allemaal opnieuw tatoeëren.

De promotor van Oktagon Ondrej Novotny vertelde de nieuwszender: ,,Je kunt niet naar ons toe komen en er zo uitzien”, dit was dagen voordat Rousal op het punt stond de Slowaakse vechter Nikolas Krivak onder ogen te zien. Als Rousal zijn tattoos laat verwijderen is hij welkom bij Oktagon.

Bekijk ook

Werken aan een positieve transformatie met een personal training Amersfoort

Wil jij graag gaan sporten, maar hou je er niet van om naar een grote volle sportschool te gaan dan is een personal training iets voor jou!

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page