Gewelddadige actie Connor McGregor brengt UFC 223 in gevaar! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gewelddadige actie Connor McGregor brengt UFC 223 in gevaar!

Gewelddadige actie Connor McGregor brengt UFC 223 in gevaar!

Het onwaarschijnlijke kan wellicht gebeuren een afgelasting van UFC evenement. Vandaag kreeg een woeste menigte aangevoerd door Connor McGregor het voor elkaar voor een grote rel te zorgen in MMA minnend Amerika. En laten wij eerlijk zijn wat moet er in McGregor gevaren zijn om een onbezonnen actie als deze uit te voeren!

Vuilnisbakken, stoelen en meer vlogen door de vechters bus

Op donderdagmiddag verschenen plots Conor McGregor en zijn gevolg in het Barclay’s Centre in Brooklyn, NY en de hel brak los. Zelfs volgens de McGregor normen was het een vreselijke scène, omdat de Ier en zijn aanhangers gek bleken te zijn geworden door vuilnisbakken, stoelen en meer te gooien in de UFC 223 vechters bus, die vol zat met de vechters van het geplande event.

Actie McGregor brengt UFC 223 in gevaar, kans op afgelasting groot!

Dana White ziek van woede

Volgens meerdere getuigen werden door de aanval van McGregor verscheidene passagiers geraakt door gebroken glas, en UFC 223 vechter Michael Chiesa liep een verwonding aan zijn hoofd op. UFC-baas Dana White heeft de aanval veroordeeld. Zoals je kunt verwachten, is hij woedend. Dana White: “Wat er vandaag gebeurde was crimineel, walgelijk en het maakt me ziek van woede.”

Gehele UFC 223 event in gevaar

Bronnen beweren dat het gehele event op kantelen staat, niet alleen Chiesa liep een verwonding op maar ook Artem Lobov is van de kaart afgehaald, en bij de dames zou Rose Namajunas de kooi ingaan. Echter blijkt zij zo geschrokken dat ook haar deelname in twijfel wordt getrokken. Zo blijft er niet vel over van het event zegt een bron, en wat een schande is Connor McGregor voor de sport. De miljoenen zijn hem naar het hoofd gestegen. Het wordt even afwachten wat de UFC besluit om te doen. Naar verluidt is er een arrestatie bevel uitgevaardigd tegen McGregor, die spoorloos blijkt te zijn.

Bekijk ook

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

BREAKING: Isis Verbeek in Bare Knuckle MMA-gevecht tegen Kahaunaele

Isis Verbeek gaat blote vuist MMA-vechten

7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk

Chris Weidman is teruggekeerd naar de sportschool, zeven weken na zijn gruwelijke beenbreuk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page