Gewelddadige actie Connor McGregor brengt UFC 223 in gevaar! Nieuws
Nieuws

Gewelddadige actie Connor McGregor brengt UFC 223 in gevaar!

Gewelddadige actie Connor McGregor brengt UFC 223 in gevaar!

Vuilnisbakken, stoelen en meer vlogen door de vechters bus

Op donderdagmiddag verschenen plots Conor McGregor en zijn gevolg in het Barclay's Centre in Brooklyn, NY en de hel brak los. Zelfs volgens de McGregor normen was het een vreselijke scène, omdat de Ier en zijn aanhangers gek bleken te zijn geworden door vuilnisbakken, stoelen en meer te gooien in de UFC 223 vechters bus, die vol zat met de vechters van het geplande event.

Gewelddadige actie Connor McGregor brengt UFC 223 in gevaar!

Dana White ziek van woede

Volgens meerdere getuigen werden door de aanval van McGregor verscheidene passagiers geraakt door gebroken glas, en UFC 223 vechter Michael Chiesa liep een verwonding aan zijn hoofd op. UFC-baas Dana White heeft de aanval veroordeeld. Zoals je kunt verwachten, is hij woedend. Dana White: "Wat er vandaag gebeurde was crimineel, walgelijk en het maakt me ziek van woede."

Gehele UFC 223 event in gevaar

Bronnen beweren dat het gehele event op kantelen staat, niet alleen Chiesa liep een verwonding op maar ook Artem Lobov is van de kaart afgehaald, en bij de dames zou Rose Namajunas de kooi ingaan. Echter blijkt zij zo geschrokken dat ook haar deelname in twijfel wordt getrokken. Zo blijft er niet vel over van het event zegt een bron, en wat een schande is Connor McGregor voor de sport. De miljoenen zijn hem naar het hoofd gestegen. Het wordt even afwachten wat de UFC besluit om te doen. Naar verluidt is er een arrestatie bevel uitgevaardigd tegen McGregor, die spoorloos blijkt te zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws