Home / Nieuws / Acteur Danny Trejo zet eerste stappen in de vechtsport

Acteur Danny Trejo zet eerste stappen in de vechtsport

Acteur Danny Trejo stapt de vechtsport wereld in
Acteur Danny Trejo. Foto Gage Skidmore

De volgende keer dat we Danny Trejo op onze schermen zien, zal het niet als een acteur zijn.

De Hollywood-ster, die is verschenen in films als Heat, Con Air, Blood In Blood Out, Anaconda en Machete, zal als een speciale gastcommentator naar het Karate Combat event in Hollywood komen, die gepland staat voor 24 januari om 22.00 uur.

Dit karate event wordt uitgezonden op UFC Fight Pass, dus is te zien voor Nederlandse fans die een abonnement hebben, of eenmalig willen kijken.

Presentator

Naast de aankondiging dat Danny Trejo het event aan elkaar zal praten, zal de belangrijkste attractie van dit karate event een “Challenger Match” zijn tussen de Luiz Rocha in Brazilië en de Myrza Tebuev in Rusland.

De winnaar van dit gevecht kwalificeert zich om te strijden voor een “Gouden band”, een en ander zal tijdens een toekomstig Karate Combate-evenement plaatsvinden.

Meerdere landen

Volgens de website Sherdog heeft de organisatie toekomstige events in de planning op exotische locaties zoals Kyoto, Shanghai, Rio, Parijs, Madrid, Miami, New York City en in steden in Italië en Letland.

Of Nederland ook op de lijst komt zou zo maar eens kunnen met de Nederlandse vechtsport legende Bas Rutten, die een van de promotors van het Karate Combat is.

Bekijk ook

MMA-vechter dood aangetroffen in hotelkamer

De 29-jarige MMA-vechter was in Chisinau, waar hij een wedstrijd had tegen Lilian Grosu.

Bokskampioen Wladimir Klitschko op zee aan dood ontsnapt

Voormalig zwaargewicht kampioen Wladimir Klitschko, werd gered door de Spaanse kustwacht nadat het luxe jacht waar hij aan boord was in brand vloog.

Oud-kickbokskampioen Lucia Rijker ambassadeur ChildsLife

Oud-kickbokskampioen Lucia Rijker ambassadeur ChildsLife