Acteur Danny Trejo zet eerste stappen in de vechtsport Nieuws
Nieuws

Acteur Danny Trejo zet eerste stappen in de vechtsport

Acteur Danny Trejo zet eerste stappen in de vechtsport
Acteur Danny Trejo zet eerste stappen in de vechtsport

De volgende keer dat we Danny Trejo op onze schermen zien, zal het niet als een acteur zijn.

De Hollywood-ster, die is verschenen in films als Heat, Con Air, Blood In Blood Out, Anaconda en Machete, zal als een speciale gastcommentator naar het Karate Combat event in Hollywood komen, die gepland staat voor 24 januari om 22.00 uur.

Dit karate event wordt uitgezonden op UFC Fight Pass, dus is te zien voor Nederlandse fans die een abonnement hebben, of eenmalig willen kijken.

Presentator

Naast de aankondiging dat Danny Trejo het event aan elkaar zal praten, zal de belangrijkste attractie van dit karate event een "Challenger Match" zijn tussen de Luiz Rocha in Brazilië en de Myrza Tebuev in Rusland.

De winnaar van dit gevecht kwalificeert zich om te strijden voor een "Gouden band", een en ander zal tijdens een toekomstig Karate Combate-evenement plaatsvinden.

Meerdere landen

Volgens de website Sherdog heeft de organisatie toekomstige events in de planning op exotische locaties zoals Kyoto, Shanghai, Rio, Parijs, Madrid, Miami, New York City en in steden in Italië en Letland.

Of Nederland ook op de lijst komt zou zo maar eens kunnen met de Nederlandse vechtsport legende Bas Rutten, die een van de promotors van het Karate Combat is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws