Abdul-Kerim Edilov bereidt zich voor op UFC Rotterdam Nieuws
Nieuws

Abdul-Kerim Edilov bereidt zich voor op UFC Rotterdam

Abdul-Kerim Edilov bereidt zich voor op UFC Rotterdam

Abdul-Kerim Edilov gaat verder met de intensivering van zijn training voor het UFC FIGHT NIGHT 115 event.

Abdul-Kerim Edilov bereidt zich voor op UFC Rotterdam

Abdul-Kerim Edilov, bijgenaamd de "Tjetjeense Leeuw" zijn trainingskamp bevindt zich in de laatste fase. De vechter zal sparren met Maxim Grishin, Magomed Ankalayev, Evgeny Goncharov, Vitali Bigdash en anderen, om zich terdege voor te bereiden op zijn gevecht in de UFC-octagon in Rotterdam. Edilov komt voort uit de beruchte Akhmat stal van de Tjetjeense dictator Ramzan Kadyrov, die nogal omstreden is.

Debuut tijdens UFC Fight Night 81

Edilov maakte zijn UFC debuut tijdens UFC Fight Night 81. Destijds won hij tienmaal van zijn tegenstanders en alle tien van deze overwinningen vonden plaats in de eerste ronde, waarna Edilov met de Braziliaanse Francimar Barroso geconfronteerd werd. Echter, een knieblessure dwong Edilov om zich van de kaart terug te trekken en Elvis Mutapcic nam zijn plaats in en verloor uiteindelijk van Barroso. In totaal heeft de Rus 15 van zijn 16 carrière winsten behaald door acht knockouts en zeven onbeslist.

Abdul-Kerim komt op 2 september in Rotterdam uit tegen de Servische Boyan Mikhailovich.

Abdul-Kerim Edilov bereidt zich voor op UFC Rotterdam
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws