Een van de aanvallers op Murthel Groenhart bekend? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Een van de aanvallers op Murthel Groenhart bekend?

Een van de aanvallers op Murthel Groenhart bekend?

Is MMA-vechter Hracho Darpinyan een van de aanvallers van Murthel Groenhart?

Hoewel het nog moet worden bevestigd, hebben talrijke bronnen een van de mannen geprofileerd die deelnamen aan de aanval op Murthel Groenhart afgelopen zaterdag tijdens Glory 42 in Parijs. Het zou gaan om de Armeense MMA-vechter Hracho Darpinyan. Echter moet dit nog bevestigd worden!

Murthel Groenhart aanvaller
Foto: Florens van de Put

Gesprek van de dag

Het was een van de grootste gesprekspunten van GLORY 42, toen de No.3 gerangschikt GLORY weltergewicht werd aangevallen door fans van de tegenstander Harut Grigorian nadat hij deze wist uit te schakelen.

De Nederlandse vechter landde in de tweede ronde een knie naar Grigorian, waardoor de Armeense-Belgische kickboxer zijn rug toe draaide. Echter, en volgde Groenhart met een verwoestende rechterhoekk.

Na aanleiding van het incident stormden twee fans de ring aan en vielen Groenhart aan tijdens zijn zege, waarbij werd aangenomen dat de voormalige K-1-vechter een gebroken kaak had.

Vervolging verwacht

Vervolgens heeft GLORY Kickboxing een verklaring uitgegeven waarin wordt beweerd dat zij de vervolging starten op de personen die onrechtmatig de ring binnengingen en Groenhart aanvielen.

Groenhart legde de gebeurtenissen uit die tot aan de aanval in de AccorHotels Arena leidden

“Ik geloof dat het een juridisch correcte stoot was, in de hitte van het spel, de hitte van de strijd, de scheidsrechter kwam niet tussen beide,” zei hij, sprekend met MMA Plus. ‘Ik gaf hem de knie, ik zag dat Harut was omgedraaid en ik viel hem met de hoekstoot en hij viel neer en toen zag ik dat de scheidsrechter tussen beide kwam.

“Als de scheidsrechter niet tussenbeide, bescherm jezelf altijd en hij heeft zichzelf niet beschermd, hij draaide zich om en ik kwam met de hoek.”

Waarschuwing aan weltergewichtkampioen Cedric Doumbe

Omwille van controverse, stuurde Groenhart een waarschuwing aan de GLORY weltergewichtkampioen Cedric Doumbe – die succesvol zijn titel in Parijs verdedigde. Hij hint naar de Fransman, “ik kom voor hem” zei Murthel nadat Doumbe Nieky Holzken voor de tweede keer versloeg.

 

 

Bekijk ook

Werd Denise Kielholtz bestolen van de winst bij Bellator?

Werd Denise Kielholtz bestolen van de winst bij Bellator MMA?

Denise Kielholtz verloor eerder vandaag in Uncasville, Connecticut, Amerika

Chico Kwasi pakt kickbokstitel in Turkije na extra ronde | video

Chico Kwasi pakt kickbokstitel in Turkije na extra ronde | video

Chico Kwasi van de bekende sportschool Mike's Gym

Elleboog koning maakt gehakt van rivaal in bloedig gevecht

Bloedbad! Elleboog koning maakt gehakt van rivaal | video

Met een paar venijnige elleboogstoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page