Conor McGregor ontwijkt aanval woeste Khabib fan (VIDEO) Nieuws
Nieuws

Conor McGregor ontwijkt aanval woeste Khabib fan (VIDEO)

Conor McGregor ontwijkt aanval woeste Khabib fan (VIDEO)

UFC-vechter Conor McGregor had een vervelend moment met een van de landgenoten van zijn aartsvijand Khabib Nurmagomedov

De Ierse UFC-vechter reisde af naar Rusland om zijn gevecht op 18 januari 2020 in Las Vegas aan te kondigen. McGregor heeft lang beloofd naar Rusland te komen, hoewel zijn aanvankelijke belofte was om te vechten in het grootste land ter wereld.

Hij heeft de helft van zijn belofte waargemaakt, terwijl hij door Rusland reist om zaken te doen lijkt hij de zaken op de spits te drijven. Zo uitte hij nogal beledigende worden over de mannen in Dagestan, het land waar Khabib vandaan komt, daagde hij zelfs de fans uit hem op te zoeken in zijn hotel.

Bukken of vangen

Zo noemde McGregor de Dagestani lafaards die het op een lopen zetten zodra er actie moet komen. Dit viel niet goed bij een Khabib fan. De man gooide een fles naar McGregor vanuit de achterkant van de zaal waar McGregor een toespraak hield. McGregor bukte enontwijkte maar net het vliegende voorwerp.

ZIE OOK >> Woeste Khabib fans bij hotel Conor McGregor

De fan riep: 'Ik, mijn landgenoten, mijn vader zijn lafaards? Wat (hebben we) in godsnaam fout gedaan?" McGregor reageerde niet op de man die werd verwijderd uit de zaal. Het primaire doel van McGregor in Rusland is echter om zijn comeback-gevecht op 18 januari in Las Vegas te promoten, dat lijkt hem met alle aandacht goed te lukken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws