YouTube-ster ontmaskert: Aanval op MMA-vechter opgezet spel (video)
Home / Nieuws / YouTube-ster ontmaskert: Aanval op MMA-vechter opgezet spel (video)

YouTube-ster ontmaskert: Aanval op MMA-vechter opgezet spel (video)

Jake Paul de luis in de pels van zo’n beetje alle bekende vechters, lijkt te zijn ontmaskert. Zijn aanval op MMA-vechter Dillion Danis blijkt opgezet spel.

Eerder deze week viel Jake Paul gooiend met waterballonnen MMA-vechter Dillion Danis aan. Deze hield een soort van persconferentie op een buiten locatie. De waterballonnen ‘drive-by’ blijkt opgezet te zijn.

Showtime publiceerde enkele video’s waarop te zien is dat het een echte aanval zou zijn. Echter beelden opgenomen met een mobiele telefoon laten anders zien. De plek waar Danis een interview gaf onthulde het bedrog.

Conor McGregor

Door de rauwheid van de originele video, waarschijnlijk opgenomen met een mobiele telefoon, leek het alsof het echt was. Maar er was onmiddellijk scepsis toen bleek dat de ‘aanval’ plaatsvond bij een mediabedrijf in Santa Monica, Californië welke Showtime gebruikt.

Het incident vond plaats op een dag nadat Paul MMA-legende Conor McGregor uitdaagde. De Iers is een vriend en teamgenoot van Danis. Paul beweerde een bod van $ 50 miljoen te hebben gedaan om tegen de voormalige UFC-kampioen te vechten.

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page