YouTube-ster ontmaskert: Aanval op MMA-vechter opgezet spel (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / YouTube-ster ontmaskert: Aanval op MMA-vechter opgezet spel (video)

YouTube-ster ontmaskert: Aanval op MMA-vechter opgezet spel (video)

Jake Paul de luis in de pels van zo’n beetje alle bekende vechters, lijkt te zijn ontmaskert. Zijn aanval op MMA-vechter Dillion Danis blijkt opgezet spel.

Eerder deze week viel Jake Paul gooiend met waterballonnen MMA-vechter Dillion Danis aan. Deze hield een soort van persconferentie op een buiten locatie. De waterballonnen ‘drive-by’ blijkt opgezet te zijn.

Showtime publiceerde enkele video’s waarop te zien is dat het een echte aanval zou zijn. Echter beelden opgenomen met een mobiele telefoon laten anders zien. De plek waar Danis een interview gaf onthulde het bedrog.

Conor McGregor

Door de rauwheid van de originele video, waarschijnlijk opgenomen met een mobiele telefoon, leek het alsof het echt was. Maar er was onmiddellijk scepsis toen bleek dat de ‘aanval’ plaatsvond bij een mediabedrijf in Santa Monica, Californië welke Showtime gebruikt.

Het incident vond plaats op een dag nadat Paul MMA-legende Conor McGregor uitdaagde. De Iers is een vriend en teamgenoot van Danis. Paul beweerde een bod van $ 50 miljoen te hebben gedaan om tegen de voormalige UFC-kampioen te vechten.

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page