Aan Covid overleden kickbokser overtuigd corona-ontkenner Nieuws
Nieuws

Aan Covid overleden kickbokser overtuigd corona-ontkenner

Aan Covid overleden kickbokser overtuigd corona-ontkenner

Frédéric Sinistra, de bekende Belgische kickbokser overleed volgens Waalse media aan de gevolgen van het coronavirus eerder deze maand. Echter ontkent zijn vrouw dit ten stelligste.

De dood van Sinistra (40) dompelde de vechtsportwereld in diepe rouw. Zijn overlijden werd op 16 december bekendgemaakt op zijn sociale media. Sinistra was volgens Waalse media een overtuigd corona-ontkenner. In een Instagram-post ontkent zijn echtgenote dat Sinistra stierf aan Covid-19.

,,Hij is niet overleden aan Covid. Hij zou nooit accepteren dat wat hem is overkomen wordt gebruikt om angst te zaaien en om vaccinatie te pushen”, schrijft zij over de dood van haar man.

Walging

Voormalig wereldkampioen Sinistra wilde zich niet laten vaccineren en wilde de term ‘Covid-19' niet uit spreken. Sinistra was er volgens tijdschrift Vice van overtuigd dat zijn sterke fysiek hem zou behoeden voor het virus, toch kwam hij met een coronabesmetting op de intensive care terecht (Lees verder onder Insta post).

Dit gooide roet in het eten voor een wedstrijd op 4 december. ,,Ik walg ervan”, schreef Sinistra sociale media. ,,Maar ik leef nog dankzij mijn vrouw en mijn coach Osman Yigin.” Overigens was het zijn coach die Sinistra weigerde te trainen als deze zich niet liet opnemen in het ziekenhuis.

Hij werd gebruikt

,, Ik vertelde hem dat als hij niet naar het ziekenhuis zou gaan, ik hem niet meer zou trainen”, zegt Osman Yigin tegen Sudpresse. Vanuit zijn ziekenhuisbed liet Sinistra aan zijn volgers weten dat zijn longen erg aangetast waren. ,,Maar ik kom sterker terug.” (Lees verder onder Insta post).

Helaas verergerde de situatie van de kickbokser dusdanig dat hij overleed. Sinistra laat naast zijn vrouw ook een dochter en zoon achter. Afgelopen dinsdag werd Sinistra begraven in Ciney, België.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws