De A1 WCC gaat weer goed van start op 5 mei 2018 Nieuws
Nieuws

De A1 WCC gaat weer goed van start op 5 mei 2018

De A1 WCC gaat weer goed van start op 5 mei 2018

De A1 WCC is een spectaculair concept waarbij sporters zich via vier kwalificatietoernooien kunnen plaatsen voor de finale

A1 WCC-events zijn voor het publiek zeer toegankelijk en worden gekenmerkt door een ontspannen, gezellige sfeer en een indrukwekkende entourage. Door de groeiende populariteit van de sport, het positieve imago van de A1 WCC -events, het netwerk binnen de vechtsportwereld en de enorme talenten die de broers Ali en Suleyman ‘in hun stal hebben’ is er ruimte om de A1 WCC-organisatie en -events naar een ‘next level’ te brengen. De broers willen er samen met een aantal sterke partners een toonaangevend wereldmerk van maken met een onderscheidend concept ten opzichte van UFC en Glory!

Ethias Arena, een zeer makkelijk te bereiken locatie met veel parkeer gelegenheid

De mix van kickboksen en MMA-gevechten binnen een Champions League-model maken het concept spannend, uniek en krachtig. Het model heeft dan ook een grote aantrekkingskracht op vechters van wereldformaat. 5 mei aanstaande vindt de Champions League plaats in Hasselt Belgie, in de Ethias Arena, een zeer makkelijk te bereiken locatie met veel parkeer gelegenheid.

De A1 WCC gaat weer goed van start op 5 mei 2018

Toernooistructuur A1 WCC Kickboksen

Per kwalificatietoernooi zijn er twee zwaargewicht-kickbokspoules. In beide poules vechten vier vechters twee partijen. De winnaar van een poule gaat naar de finale. Verliezers zijn uitgeschakeld. Bij de zwaargewicht-kickbokspartijen zijn er dus acht winnaars die in de finale strijden om de A1 World Combat Cup, inclusief de hoofdprijs van 80.000 euro.

De Finale wordt ook in een knock-­outsysteem gevochten en begint met kwartfinales, daarna halve finales en uiteindelijk de finale. De winnaar moet dus drie partijen winnen voor de titel.

Toernooistructuur MMA1 WCC

Binnen het MMA-gedeelte is er per kwalificatie-evenement één poule met vier MMA-vechters in de gewichtsklasse -­70 kg. Ook hier geldt dat alleen de winnaar zich kwalificeert voor de Finale. Over de vier kwalificatie-events zijn er dus vier winnaars. Middels hetzelfde knock-­outsysteem strijden de vier winnaars tijdens de finale om de MMA1 World Combat Cup en het prijzengeld van 40.000 euro.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws