Onzin of waarheid: foto wedstrijd Mike Tyson schokt experts Nieuws
Nieuws

Onzin of waarheid: foto wedstrijd Mike Tyson schokt experts

Onzin of waarheid: foto wedstrijd Mike Tyson schokt experts
Onzin of waarheid: foto wedstrijd Mike Tyson schokt experts

Een mysterieuze foto gemaakt tijdens een Mike Tyson bokswedstrijd in 1995, houdt de gemoederen aardig bezig.

Een vermoedelijke tijdreiziger is gespot tijdens een bokswedstrijd van Mike Tyson in 1995, op een foto is een man te zien die een geavanceerde smartphone gebruikte om het moment vast te leggen.

Er lijkt niets aan de hand omdat smartphones nu overal te koop zijn, maar gezien het jaar 1995 waarin de bokswedstrijd plaatsvond is dit wel heel opmerkelijk.

Reizen door de tijd

Als men in ogenschouw neemt dat een dergelijke hi-tech telefoon, pas twaalf jaar later op de markt zou verschijnen. Is het wel heel merkwaardig dat er iemand in het publiek zat die een degelijke telefoon al in bezit had. De website UFO Holic meld dat de man op de foto een zogenaamde 'tijdsreiziger' moet zijn.

Deze man zou teruggegaan zijn in de tijd om plaats te nemen bij de bokswedstrijd van Tyson om deze te filmen met zijn smartphone. Moeten wij dit geloven of is het een fabel? Lees het hele artikel hieren oordeel zelf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws