84-jarig oud-worstelkampioen verjaagd indringer: 'Ik liet hem alle hoeken zien' Nieuws
Nieuws

84-jarig oud-worstelkampioen verjaagd indringer: 'Ik liet hem alle hoeken zien'

84-jarig oud-worstelkampioen verjaagd indringer: 'Ik liet hem alle hoeken zien'
84-jarig oud-worstelkampioen verjaagd indringer: 'Ik liet hem alle hoeken zien'

Gerrie Vogelzang mag dan wel op leeftijd zijn, maar hij staat nog steeds zijn mannetje. Woonachtig in Amstelveen werd hij verrast door een indringer, maar deze moest het bekopen met een flink pak slaag.

De 84-jarige werd afgelopen weekend bruut uit zijn slaap gewekt door een indringer. Deze probeerde zich een weg naar binnen te dringen in de woning van Gerrie. "Ik dacht dat het mijn vriend Cor was, maar het bleek een wildvreemde man te zijn, ' verteld hij.

"Opsodemieteren mafkees, ga weg!", riep ik tegen hem. Maar de man weigerde weg te gaan en wilde binnenkomen. "Toen gaf ik hem een paar kletsen. Hij kreeg er twee, misschien wel drie, " ik raakte hem behoorlijk.

Vuile rat

Gerrie kreeg de overvaller naar buiten, de galerij op van de derde verdieping waar hij woont. "Ik dacht eerst: 'ik gooi hem er overheen, dan ben ik van die gozer af'. Want met ratten moet je geen medelijden hebben, hè." Verteld hij aan NH nieuws.

De verdachte zit inmiddels op het politiebureau. "Ik ben van huis uit worstelaar", vertelt Gerrie trots. "Ik ben ook 22 keer kampioen van Nederland geworden." De overvaller had klaarblijkelijk de verkeerde aan Gerrie, "hopelijk heeft hij zijn les geleerd, " zegt de bejaarde geweldenaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws