800 miljoen rijker! UFC-ster McGregor helpt Las Vegas een handje Nieuws
Nieuws

800 miljoen rijker! UFC-ster McGregor helpt Las Vegas een handje

800 miljoen rijker! UFC-ster McGregor helpt Las Vegas een handje

Uit cijfers uitgegeven door de Nevada Gaming Control Board (NGCB), blijkt dat Nevada in juli $ 794 miljoen aan inkomsten boekte. Getallen die dezelfde periode vorig jaar enorm overschaduwden, maar ook een stijging van 46% ten opzichte van dezelfde periode in pre-pandemie 2019. En dat mede door McGregor.

McGregor de geldmachine

,,Elke keer als Conor McGregor naar Las Vegas komt om te vechten, is het Super Bowl-weekend", zegt Nick Palazzolo, Director of Player Development bij Caesars Entertainment. ,,In heel Nevada als in totaal werd in juli van dit jaar $ 1,36 miljard aan gok inkomsten ontvangen. De vijfde opeenvolgende maand waarin het record van $ 1 miljard werd verbroken."

,,Iedereen wil het zien, iedereen wil er deel van uitmaken. Als hij hier is, is dit de plek om te zijn om flink geld in te zetten. " Voorlopig zal dit wel de laatste keer zijn dat door de Ier zoveel geld verdienen wordt aan gokken. McGregor raakte zwaar geblesseerd tegen Poirier in Juli en mag pas in 2022 weer in actie komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws