8-jarige kinderen knock-out in Russische MMA wedstrijden - Vechtsport Info
Home / Nieuws / 8-jarige kinderen knock-out in Russische MMA wedstrijden

8-jarige kinderen knock-out in Russische MMA wedstrijden

Russische MMA wedstrijden gaan verder dan verantwoord is, 8-jarige kinderen knock-out!

Na het recente schandaal in China waar honderden wees kinderen bekeken te vechten in MMA toernooien, is er nog een ernstig geval opgedoken, namelijk in Tsjetsjenië. MMA werd altijd geadverteerd als de meest gevaarlijke sport. Zelfs als kinderen op jonge leeftijd kunnen sporten, mogen ze niet vechten tot ze volgroeid zijn. Als kinderen professioneel gevechten zouden hebben, zou MMA onmiddellijk zijn uitgesloten.

Russische MMA wedstrijden gaan verder dan verantwoord is, 8-jarige kinderen knock-out!

Ramzan Kadyrov lapt regels en decorum aan zijn laars

Ramzan Kadyrov, de leider van Tsjetsjenië, heeft deze regel echter niet gehandhaafd en heeft zijn eigen kinderen in staat gesteld om aan een professioneel gevecht deel te nemen. In Tsjetsjenië, is de Akhmat de toonaangevende MMA organisatie waar in 2016 Kadyrov’s drie kinderen mee vochten.

Blijkbaar, hetzelfde als professionele MMA-strijders, hebben de kinderen de ring betreden met achtergrondmuziek en werden door de commentator aangekondigd.

Voornamelijk voor volwassen MMA-vechters

Het evenement was voornamelijk voor volwassen MMA-vechters, maar een uitzondering werd gemaakt voor de kinderen van Ramzan Kadyrov. We kunnen echter zien dat dit alles was gepland omdat de commentaar en de graphics van het evenement werden gebruikt om de kinderen te introduceren.

De kinderen waren 8-10 jaar oud en de gevechten waren behoorlijk gepromoot. De regels waren hetzelfde als de normale MMA professionele strijd. Blijkbaar waren de kinderen verrassend goed. De gevechten omvatten onderbrekingen en sommige knock-out winsten. De winnaar van het kampioenschap was de zoon van Ramzan Kadyrov.

Afschuw bij MMA-legende Fedor Emelianenko

De Russische MMA-legende Fedor Emelianenko was woedend door het evenement. Hij schreef op Instagram: “Wat er gebeurd is bij het toernooi in Grozny is onaanvaardbaar en kan bovendien niet gerechtvaardigd worden”.

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page