8-jarige kinderen knock-out in Russische MMA wedstrijden Nieuws
Nieuws

8-jarige kinderen knock-out in Russische MMA wedstrijden

8-jarige kinderen knock-out in Russische MMA wedstrijden

Russische MMA wedstrijden gaan verder dan verantwoord is, 8-jarige kinderen knock-out!

Na het recente schandaal in China waar honderden wees kinderen bekeken te vechten in MMA toernooien, is er nog een ernstig geval opgedoken, namelijk in Tsjetsjenië. MMA werd altijd geadverteerd als de meest gevaarlijke sport. Zelfs als kinderen op jonge leeftijd kunnen sporten, mogen ze niet vechten tot ze volgroeid zijn. Als kinderen professioneel gevechten zouden hebben, zou MMA onmiddellijk zijn uitgesloten.

8-jarige kinderen knock-out in Russische MMA wedstrijden

Ramzan Kadyrov lapt regels en decorum aan zijn laars

Ramzan Kadyrov, de leider van Tsjetsjenië, heeft deze regel echter niet gehandhaafd en heeft zijn eigen kinderen in staat gesteld om aan een professioneel gevecht deel te nemen. In Tsjetsjenië, is de Akhmat de toonaangevende MMA organisatie waar in 2016 Kadyrov's drie kinderen mee vochten.

Blijkbaar, hetzelfde als professionele MMA-strijders, hebben de kinderen de ring betreden met achtergrondmuziek en werden door de commentator aangekondigd.

Voornamelijk voor volwassen MMA-vechters

Het evenement was voornamelijk voor volwassen MMA-vechters, maar een uitzondering werd gemaakt voor de kinderen van Ramzan Kadyrov. We kunnen echter zien dat dit alles was gepland omdat de commentaar en de graphics van het evenement werden gebruikt om de kinderen te introduceren.

De kinderen waren 8-10 jaar oud en de gevechten waren behoorlijk gepromoot. De regels waren hetzelfde als de normale MMA professionele strijd. Blijkbaar waren de kinderen verrassend goed. De gevechten omvatten onderbrekingen en sommige knock-out winsten. De winnaar van het kampioenschap was de zoon van Ramzan Kadyrov.

Afschuw bij MMA-legende Fedor Emelianenko

De Russische MMA-legende Fedor Emelianenko was woedend door het evenement. Hij schreef op Instagram: "Wat er gebeurd is bij het toernooi in Grozny is onaanvaardbaar en kan bovendien niet gerechtvaardigd worden".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws