Home / Nieuws / 8 jaar na dramatische moord op topbokser opnieuw onderzoek

8 jaar na dramatische moord op topbokser opnieuw onderzoek

De tragische moord op een boksster, blijft 8 jaar nadat hij in zijn gezicht werd geschoten vragen oproepen. Via een documentaire film gaan de makers opnieuw op onderzoek uit, in hoop de eventuele dader te vinden.

Héctor “Macho” Camacho was een van de grootste jonge bokstalenten toen hij eind jaren tachtig op het toneel verscheen. De in Puerto geboren bokser groeide op in Spanish Harlem, New York. Camacho was voorbestemd om een ​​van de beste boksers ooit te worden.

8 jaar na dramatische moord op topbokser opnieuw onderzoek

Helaas kwam er 8 jaar geleden een tragisch einde aan het leven van het supertalent. Camacho zat in Puerto Rico met vrienden in een geparkeerde auto buiten een nachtclub. Er brak een vechtpartij uit. Tijdens de chaos schoot iemand de bokser in het gezicht.

Dader opsporen

Camacho raakte in coma en hoewel er aanvankelijk hoop was dat hij zou herstellen, werd hij vier dagen later van de beademing apparatuur gehaald. Acht jaar later is de dader nog steeds niet bekend. Filmmaker Eric Drath, maakte Macho: The Hector Camacho Story.

In de documentaire film wordt niet alleen het leven en de nalatenschap van de bokser gevierd. Maar ook onderzocht wie het schot heeft afgevuurd dat zijn leven heeft beëindigd. Macho: The Hector Camacho Story is beschikbaar via online stream op Showtime.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page