8 jaar na dramatische moord op topbokser opnieuw onderzoek Nieuws
Nieuws

8 jaar na dramatische moord op topbokser opnieuw onderzoek

8 jaar na dramatische moord op topbokser opnieuw onderzoek

Héctor "Macho" Camacho was een van de grootste jonge bokstalenten toen hij eind jaren tachtig op het toneel verscheen. De in Puerto geboren bokser groeide op in Spanish Harlem, New York. Camacho was voorbestemd om een ​​van de beste boksers ooit te worden.

8 jaar na dramatische moord op topbokser opnieuw onderzoek

Helaas kwam er 8 jaar geleden een tragisch einde aan het leven van het supertalent. Camacho zat in Puerto Rico met vrienden in een geparkeerde auto buiten een nachtclub. Er brak een vechtpartij uit. Tijdens de chaos schoot iemand de bokser in het gezicht.

Dader opsporen

Camacho raakte in coma en hoewel er aanvankelijk hoop was dat hij zou herstellen, werd hij vier dagen later van de beademing apparatuur gehaald. Acht jaar later is de dader nog steeds niet bekend. Filmmaker Eric Drath, maakte Macho: The Hector Camacho Story.

In de documentaire film wordt niet alleen het leven en de nalatenschap van de bokser gevierd. Maar ook onderzocht wie het schot heeft afgevuurd dat zijn leven heeft beëindigd. Macho: The Hector Camacho Story is beschikbaar via online stream op Showtime.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws