$ 714 miljoen: Kung Fu ster schenkt vermogen aan goed doel Nieuws
Nieuws

$ 714 miljoen: Kung Fu ster schenkt vermogen aan goed doel

$ 714 miljoen: Kung Fu ster schenkt vermogen aan goed doel
$ 714 miljoen: Kung Fu ster schenkt vermogen aan goed doel

Kung Fu ster en acteur Chow Yun Fat schenkt zijn totale vermogen aan het goede doel.

Op zijn reden om zijn fortuin weg te geven, zegt Chow: "Het geld is niet van mij. Ik houd het alleen voorlopig in bezit. "Uitdrukkelijk dat geld niet de bron van geluk is, voegde hij eraan toe:" Mijn droom is om een gelukkig en normaal persoon te zijn. "

"Het moeilijkste in het leven is niet hoeveel geld je verdient, maar hoe je een rustige denkwijze kunt houden en de rest van je leven op een eenvoudige en zorgeloze manier kunt leven. " De 63-jarige Chinese acteur zei dit jaar in een interview dat hij van plan is zijn hele vermogen van $ 714M aan een goed doel te schenken.

Geld maakt niet gelukkig

Al meer dan vier decennia actief in de filmindustrie. Chow is bekend in Azië voor zijn samenwerking met filmmaker John Woo in de heroïsche bloedstollingsgenrefilms A Better Tomorrow, The Killer and Hard Boiled; en in het Westen voor zijn rollen als Li Mu-bai in Crouching Tiger, Hidden Dragon en Sao Feng in Pirates of the Caribbean: At World's End.

Chow's vrouw, Jasmine Tan, onthulde eerder zijn vermogenssaldo en zijn plan om het aan verschillende liefdadigheidsinstellingen te schenken. Met het opzetten van hun eigen goede doel enkele jaren geleden, ondersteunt Jasmine het besluit van Chow om zijn geld aan verschillende goede doelen te geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws