7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk - Vechtsport Info
Home / Nieuws / 7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk

7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk

Chris Weidman is teruggekeerd naar de sportschool, zeven weken na zijn gruwelijke beenbreuk. Tijdens UFC 261 enige weken geleden trapte Weidman letterlijk zijn onderbeen in tweeën terwijl hij een low-kick uitvoerder op zijn rivaal Uriah Hall.

Vandaag deelde Weidman een Instagram-video van zichzelf terwijl hij weer voorzichtig traint. Weidman schreef over zijn ervaring en zei dat hij meer deed dan hij dacht dat hij slechts zeven weken gelden had kunnen vermoeden.

Ik moest wel

,,Ik werd gisteren wakker zonder plannen om weer naar de sportschool te gaan. Ik ben net weer begonnen met rijden en voelde me goed, dus ik zei tegen mezelf dat ik naar de sportschool zou rijden en proberen de bokszak te raken”, zei Weidman.

,,Ik dacht dat ik het waarschijnlijk een minuut zou volhouden en dan moet rusten en mijn been optillen, maar ik denk dat de opwinding me erdoorheen heeft geholpen. Toen ik daar eenmaal was en een paar van mijn jongens zag, kon ik het niet laten om te vragen om wat oefeningen te doen en uiteindelijk een beetje te ‘sparen’. Het voelde zo goed om terug te zijn.”

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page