7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk - Vechtsport Info
Home / Nieuws / 7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk

7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk

Chris Weidman is teruggekeerd naar de sportschool, zeven weken na zijn gruwelijke beenbreuk. Tijdens UFC 261 enige weken geleden trapte Weidman letterlijk zijn onderbeen in tweeën terwijl hij een low-kick uitvoerder op zijn rivaal Uriah Hall.

Vandaag deelde Weidman een Instagram-video van zichzelf terwijl hij weer voorzichtig traint. Weidman schreef over zijn ervaring en zei dat hij meer deed dan hij dacht dat hij slechts zeven weken gelden had kunnen vermoeden.

Ik moest wel

,,Ik werd gisteren wakker zonder plannen om weer naar de sportschool te gaan. Ik ben net weer begonnen met rijden en voelde me goed, dus ik zei tegen mezelf dat ik naar de sportschool zou rijden en proberen de bokszak te raken”, zei Weidman.

,,Ik dacht dat ik het waarschijnlijk een minuut zou volhouden en dan moet rusten en mijn been optillen, maar ik denk dat de opwinding me erdoorheen heeft geholpen. Toen ik daar eenmaal was en een paar van mijn jongens zag, kon ik het niet laten om te vragen om wat oefeningen te doen en uiteindelijk een beetje te ‘sparen’. Het voelde zo goed om terug te zijn.”

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page