60-jarige Jean-Claude Van Damme traint voor MMA-gevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 60-jarige Jean-Claude Van Damme traint voor MMA-gevecht

60-jarige Jean-Claude Van Damme traint voor MMA-gevecht

Het ziet er naar uit dat de vechtsportlegende en acteur Jean-Claude Van Damme binnenkort de MMA-kooi in zal stappen.

De krasse knar van 60 is nog steeds in top shape en heeft een conditie en lichaam waar de gemiddelde jonge atleet van kan dromen. In een video die begin deze maand werd opgenomen verteld Van Damme over zijn nieuwste film, maar ook over zijn ambities in de MMA-kooi.

De meeste van de vechtsport fans kennen Van Damme van de films Bloodsport en zijn rol in The Expendables, met mede acteur Sylvester Stallone en Dolph Lundgren. In zijn jonge jaren wast Van Damme een verwoed beoefenaar van Karate kickboksen.

Echte vechter

Geboren onder de naam Jean-Claude Camille François van Varenberg, maakte de Brusselaar een grote film carierre door en staat bekend om zijn lenigheid en high kicks. Van Damme deed ook aan ballet en bodybuilding.Nu op de respectabele leeftijd die hij bereikte is hij op weg naar een nieuwe stap.

Wat veel fans niet weten is dat Van Damme een groot record met winsten heeft in zowel karate en kickboksen. Voor hem geldt je bent nooit te oud om te sporten, en een uitdaging aan te gaan. Wanneer Van Damme de MMA-kooi ingaat is niet bekend.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page