60-jarige Jean-Claude Van Damme traint voor MMA-gevecht Nieuws
Nieuws

60-jarige Jean-Claude Van Damme traint voor MMA-gevecht

60-jarige Jean-Claude Van Damme traint voor MMA-gevecht

Het ziet er naar uit dat de vechtsportlegende en acteur Jean-Claude Van Damme binnenkort de MMA-kooi in zal stappen.

De krasse knar van 60 is nog steeds in top shape en heeft een conditie en lichaam waar de gemiddelde jonge atleet van kan dromen. In een video die begin deze maand werd opgenomen verteld Van Damme over zijn nieuwste film, maar ook over zijn ambities in de MMA-kooi.

De meeste van de vechtsport fans kennen Van Damme van de films Bloodsport en zijn rol in The Expendables, met mede acteur Sylvester Stallone en Dolph Lundgren. In zijn jonge jaren wast Van Damme een verwoed beoefenaar van Karate kickboksen.

Echte vechter

Geboren onder de naam Jean-Claude Camille François van Varenberg, maakte de Brusselaar een grote film carierre door en staat bekend om zijn lenigheid en high kicks. Van Damme deed ook aan ballet en bodybuilding.Nu op de respectabele leeftijd die hij bereikte is hij op weg naar een nieuwe stap.

Wat veel fans niet weten is dat Van Damme een groot record met winsten heeft in zowel karate en kickboksen. Voor hem geldt je bent nooit te oud om te sporten, en een uitdaging aan te gaan. Wanneer Van Damme de MMA-kooi ingaat is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws