44-Jarige Melvin Manhoef toont 'killer' skills Nieuws
Nieuws

44-Jarige Melvin Manhoef toont 'killer' skills

44-Jarige Melvin Manhoef toont 'killer' skills

De hele wereld heeft het over de comeback van bokslegende Mike Tyson die op 54-jarige leeftijd de ring weer ingaat tegen Roy Jones Jr.

Dat Mike Tyson een comeback maakt op late leeftijd is prijzenswaardig, echter heeft ons land ook een groot aantal vechtlegendes waaronder de 44-jarige Melvin Manhoef. De Kickbokser en MMA-vechter staat nog steeds actief in de kooi.

Op 5 november verwelkomt Manhoef voormalig UFC vechter Corey Anderson tijdens het Bellator MMA event in The Mohegan Sun, Connecticut, Amerika. Dat dit een knalpartij wordt staat buiten kijf, Manhoef stond eerder gepland te vechten in Parijs bij het debuut van Bellator in Frankrijk.

De duivel is oud

Dat Manhoef geselecteerd is om Anderson in te wijden bij Bellator zegt genoeg over zijn reputatie als een van de meest gevreesde vechters ter wereld. En Anderson mag zich opmaken voor een gevecht wat geen boswandeling zal zijn.

In een video gedeeld door toptrainer en coach Said el Badaoui is te zien dat Manhoef beweegt alsof hij twintig jaar jonger is. De stoten en trappen komen ook flink door, we gaan er van uit dat Anderson de video ook zal bekijken. Of deze met een gerust gevoel Manhoef tegemoet zal treden laat zich raden. Leeftijd zegt niets en Manhoef bewijst dat maar weer eens.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws